Whitney Port:

- Usikker på nytt barn etter spontanaborten

Realitystjernen har dårlig samvittighet overfor ektemannen som vil ha flere barn.

<strong>SPONTANABORTERTE:</strong> I juli delte realitystjernen Whitney Port at hun nylig hadde opplevd en spontanabort. Foto: NTB Scanpix
SPONTANABORTERTE: I juli delte realitystjernen Whitney Port at hun nylig hadde opplevd en spontanabort. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Whitney Port (34) er mest kjent som TV-personlighet i det amerikanske realityprogrammet «The Hills», og er nå aktuell i oppfølgeren «The Hills: New Beginnings».

Realitystjernen giftet seg i 2015 med Tim Rosenman, og i februar 2017 delte hun den gledelige nyheten om at de ventet sitt første barn sammen. Lille Sonny Sanford (2) ble født fem måneder senere.

Skulle bli mamma

I starten av 2020 skulle Ports familie i utgangspunktet utvides med enda et medlem, men «The Hills»-stjernen delte i juli et hjerteskjærende innlegg på Instagram om at hun hadde opplevd en spontanabort.

- Mengden av ulike følelser jeg har fått kjenne på de siste par ukene, har vært ekstrem. Alt fra sjokk og sorg til lettelse, noe som igjen førte til skyldfølelse. Min identitet har blitt rystet når det kommer til å være mor og menneske. (...) Det er mine personlige følelser, som er et resultat av min egen reise, forklarte 34-åringen i sin podkast «With Whit».

Dårlig samvittighet

I en nyere episode av «The Hills: New Beginnings» åpner Port seg opp overfor ektemannen om følelsene sine etter spontanaborten, ifølge US Weekly.

- Jeg føler at jeg har godtatt at denne graviditeten ikke ble som den skulle. Men når jeg går på toalettet og ser at det kommer blod, så blir jeg minnet på alt sammen, sier 34-åringen.

Videre forteller hun at hun forsøker å distrahere seg selv, men at det ikke alltid fungerer slik hun skulle ønske.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

- Selv når jeg prøver å gjøre min egen greie, holde meg opptatt, være glad og distrahert, minnes jeg det fortsatt. Jeg stresser altfor mye rundt det andre barnet. Jeg vet at du virkelig vil ha et barn til og jeg vet ikke om jeg vil det, og føler at jeg ville skuffe deg om vi ikke fikk et til, forklarer hun, og fortsetter:

- Jeg føler at jeg alltid vil komme til å ha dårlig samvittighet for å ikke gi deg det du ønsket deg.

Fantastisk støtte

I episoden innrømmer Whitney Port at ektemannen har spilt en stor rolle for henne i den tøffe perioden, og at hun setter enormt stor pris på hans tilstedeværelse.

- Timmy har vært en helt fantastisk støtte. Alt jeg føler støtter han, noe som er utrolig viktig ettersom han vet at det ikke er noe som er galt når det kommer til dette. Han har vært min lagkamerat, min partner. Jeg vet ikke hvordan jeg skal ha kommet meg gjennom dette uten ham, forteller hun.

<strong>UTE MED SØNNEN:</strong> Whitney og Tim på tur med sønnen sin Sonny. Foto: NTB Scanpix
UTE MED SØNNEN: Whitney og Tim på tur med sønnen sin Sonny. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun legger ikke skjul på at hun gjerne ønsker å kunne oppfylle ektemannens ønske om familieforøkelse, men at det er svært vanskelig for henne å bli klar mentalt. Til venninnen Kaitlynn Carter (31) åpner hun seg opp rundt tankene om enda et barn.

- Det er nesten slik at jeg vil at noe skal slå meg, liksom, «OK, du er klar». Jeg vil bare få det øyeblikket, men jeg tror ikke at det noen gang kommer til å skje, avslutter hun.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

LES OGSÅ: - Vi har ikke snakket sammen på to år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer