Usikker på kroppen sin

- Jeg prøver å fokusere på andre ting.

GÅR OPP OG NED: Heidi Montag innrømmer at det går litt «opp og ned» for henne når det gjelder forholdet til sin «nye» kropp. TV-stjernen gjennomgikk ti plastiske operasjon på én dag i desember i fjor.  Foto: All over press
GÅR OPP OG NED: Heidi Montag innrømmer at det går litt «opp og ned» for henne når det gjelder forholdet til sin «nye» kropp. TV-stjernen gjennomgikk ti plastiske operasjon på én dag i desember i fjor. Foto: All over press Vis mer
SEHER.NO: I helgen har stjernene i Hollywood vært travle med Halloween-feiring, og i likhet med tidligere år har det vært arrangert en rekke kjendisfester.

Lørdag ble det avholdt en storstilt Halloween-fest på Pure nightclub i Las Vegas, og det mye omtalte «The Hills»-paret Heidi Montag (23) og Spencer Pratt (26) stod naturlig nok på gjestelisten.

Paret har skapt store overskrifter det siste året, og har gjort det slutt ved en rekke anledninger.

Nå har de imidlertid funnet tilbake til hverandre igjen, og lørdag kveld både klemte og kysset de hverandre foran fotografene og de andre kjendisgjestene.

Heidi hadde valgt å la være å kle seg ut, og hadde på seg en selvdesignet kjole som viste frem hennes mye omtalte kropp.

Det var i desember i fjor at 23-åringen skapte sjokkbølger i Hollywood, da hun gjennomgikk ikke mindre enn ti plastiske operasjoner på én dag.

TV-stjernen måtte tåle massiv kritikk etter inngrepene, og både familien og venner uttalte at de var bekymret for henne.

Så langt har 23-åringen hevdet at hun er strålende fornøyd med resultatet og ikke bryr seg om kritikken, men under lørdagens fest avslørte hun overfor Us magazine at hun ikke alltid er like sikker.

På spørsmål om hvordan hun følte seg i forhold til kroppen sin, ble nemlig Heidi litt satt ut, og visste ikke helt hva hun skulle svare.

- Um...det går opp og ned. Jeg har det bra. Jeg forsøker bare å fokusere på andre ting, og ikke fokusere så mye på kroppen min, sa tv-stjernen.

Det var på slutten av sommeren at Montag og Pratt, som giftet seg i april 2009, fant tilbake til hverandre etter å ha søkt om skilsmisse. Og ifølge Heidi har de det bedre enn noensinne.

- Jeg trives med vårt nye forhold. Det var så mye som skjedde før. Jeg hadde ikke sjansen til å nyte tiden som nygift, sier hun.

TV-stjernen sa imidlertid ingenting om hvordan familien hennes har reagert på at paret har blitt sammen igjen.

Både Heidis mor, Darlene Egelhoff, og søsteren Holly har tidligere fortalt at de misliker Pratt, og etter operasjonene i fjor har tv-stjernen nesten ikke snakket med moren sin.

I forrige uke kunne Egelhoff avsløre at familien har hatt det svært tøft økonomisk, og at hun nå jobber som stuepike for å få endene til å møtes.

Kjendismammaen har også fortalt at hun er knust over det ødelagte forholdet til datteren.

- Jeg har ikke sovet på flere måneder. Jeg har fått utskrevet sovepiller fra legen, bare for å kunne klare å sove. Jeg står opp hver morgen, og vet ikke om jeg lenger orker å leve. Jeg sørger tapet over et barn, og ja, det gjør vondt. Det gjør mer vondt enn jeg noensinne trodde jeg kunne ha, sa en gråtende Egelhoff til Heidis søster, Holly, i en av episodene i «The Hills».

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Tjener millioner mens moren jobber som stuepike