Justin Bieber:

Usikker på det å være trofast mot kona

Popstjernen røper at han slet med tanken på å forplikte seg.

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Juli 2018 la sangstjernen Justin Bieber (25) ungkarslivet bak seg, da han gikk ned på kne og fridde til kjæresten Hailey Baldwin (23) - som siden har tatt sangerens etternavn.

Frieriet kom som et sjokk på mange, da det ikke hadde gått lange tiden fra forholdet deres ble kjent til forlovelsen ble kunngjort.

Bare noen måneder senere giftet duoen seg i all hemmelighet, før de inviterte venner og familie til en ny bryllupsfest i oktober i fjor.

Med tanke på hvor raskt 25-åringen bestemte seg for å fri til modellkjæresten, som han for øvrig hadde en kortvarig romanse med i 2016, skulle man tro han var rimelig sikker i sin sak da han tok det store steget mot å binde seg til sin kjære.

View this post on Instagram

9.30.19 ❤️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Det var han derimot ikke. Da Bieber nylig gjestet «The Ellen Show», kunne han fortelle til talkshow-vert Ellen DeGeneres (62) at han slet med tanken på å forplikte seg og være trofast mot samme kvinne for resten av livet før frieriet skjedde.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

- Nervøs for forpliktelsen

Til DeGeneres forteller Bieber at han var ekstremt nervøs før frieriet, til tross for at han hadde en god følelse på at kjæresten ville si «ja».

- Så jeg var ikke egentlig nervøs for svaret, men jeg tror jeg var mer nervøs for forpliktelsen. Klarer jeg å ta denne forpliktelsen som en mann, og være i stand til å respektere det, du vet, det er en seriøs forpliktelse, å si at du skal elske noen gjennom gode og vonde tider, og være trofast, forteller Bieber om frieriet.

FORELSKA: Justin Bieber poserte mandag sammen på den røde løperen sammen med kona for første gang - i anledning premieren på Netflix-dokumentaren «Justin Bieber: Seasons». Foto: NTB Scanpix
FORELSKA: Justin Bieber poserte mandag sammen på den røde løperen sammen med kona for første gang - i anledning premieren på Netflix-dokumentaren «Justin Bieber: Seasons». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forteller han at det trolig var tanken på dette som gjorde ham så nervøs før det store spørsmålet.

- Til slutt tenkte jeg bare at «Vet du hva? Jeg skal ta dette valget, og jeg skal gjennomføre det. Være en ektemann, og du vet, det er det jeg alltid har hatt lyst til. Jeg skal bare velge denne kvinnen og gjøre det».

KOK: Etter at en bruker på Twitter lastet opp denne filmen fra innspilling av «Carpool Karaoke» med programleder James Corden og Justin Bieber, har det kokt på nettet. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Ventet med sex

I februar i fjor, et drøyt halvår etter ekteparets hemmelige bryllup, stilte de opp i et intervju med amerikanske Vogue. Der fortalte de blant annet hvorfor de valgte å gifte seg såpass raskt etter forlovelsen.

En av årsakene var at de hadde valgt å vente med sex til etter ekteskapet.

- Gud ber oss ikke la være å ha sex fordi han vil ha regler. Han gjør det for å beskytte oss mot å bli såret. Jeg tror sex kan forårsake mye smerte. Noen ganger har mennesker sex fordi de ikke føler seg bra nok. Fordi de mangler egenverd. Både kvinner og menn gjør dette, forklarte popstjernen da.

Videre avslørte Bieber at før han traff kona, hadde han levd i sølibat i over ett år, fordi han hadde «et reelt problem med sex».

HATT DET TØFT: Etter flere spekulasjoner om Justin Biebers utseende har sangstjernen kommet ut med at han har Borreliose. Vis mer

Bieber beskrev det som «en avhengighet som hadde sluttet å gi ham glede», og ved å avstå fra sex følte han seg nærmere gud.

- Jeg ville på den måten dedikere meg til gud på nytt fordi jeg følte virkelig at det var bedre for min sjels tilstand. Og jeg tror at gud velsignet meg med Hailey som et resultat av dette. Det finnes fordeler. Man blir belønnet for god oppførsel, sa han.

Bieber er nå godt i gang med å lage ny musikk igjen etter en lengre pause, og ser ut til å ha blitt inspirert av sitt «nye» sexliv. Da han gjestet «The Ellen Show» spilte han nemlig låta, «Yummy», og innrømmet at den handler om sexlivet til han og kona.

Justin Biebers nye album, som har fått navnet «Changes», er ventet på valentinsdagen 14. februar.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

LES OGSÅ: Bryter tausheten om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer