Ushers stesønn døde

Ushers stesønn Kyle Glover ble bare 11 år gammel.

TRAGISK BORTGANG: Ushers stesønn Kyle Glover (11) døde lørdag morgen etter at han ble skadet i en alvorlig vannscooterulykke. Glover er et av to barn Ushers ekskone Tameka Foster har med kleshandler Ryan Glover.  Foto: All Over Press
TRAGISK BORTGANG: Ushers stesønn Kyle Glover (11) døde lørdag morgen etter at han ble skadet i en alvorlig vannscooterulykke. Glover er et av to barn Ushers ekskone Tameka Foster har med kleshandler Ryan Glover. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I begynnelsen av juli ble den ene stesønnen til R&B-artisten Usher (33) utsatt for en alvorlig ulykke og kort tid etter erklært hjernedød. 

11 år gamle Kyle Glover er sønn av Ushers ekskone Tameka Foster (44). Lørdag morgen tok hun, ifølge Radaronline, den vanskelige avgjørelsen om å koble fra maskinene som holdt sønnen kunstig i live.

Senere samme dag la hun ut et bilde av Kyle sammen med brødrene sine på Twitter.  

Kyle skal ha blitt truffet i hodet av en passerende vannscooter på Lake Lanier i Atlanta. Gutten befant seg i en stor badering som ble trukket av en båt da ulykken inntraff. Han var bevisstløs da han ble reddet opp av vannet.

En 15 år gammel venninne skal også ha fått alvorlige skader i den tragiske ulykken, skriver New York Daily News.

Usher skal ha stilt opp mye for eks-kona i den vanskelig tiden.

Foster befant seg utenbys da ulykken inntraff, men ifølge TMZchartret den berømte eksmannen hennes umiddelbart et fly hjem til Atlanta for henne.

Usher og Tameka Foster var gift fra 2007 og til 2009, og de har to egne barn sammen.
11-åringen var sønn av Fosters eksmann, kleshandler Ryan Glover.  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jaget av sinnsforvirret kvinne  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer