Ushers sønn til sykehus etter alvorlig ulykke

Fraktet til intensiven etter å ha sittet fast i bassengavløpet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Usher (34) og ekskona Tameka Raymond (42) holdt mandag ettermiddag på å miste sønnen Usher Raymond V (5) i en drukningsulykke, melder TMZ.com.

Den dramatiske hendelsen skjer kun ett år etter at Tamekas sønn Kile døde etter en jetski-ulykke i juli i fjor – bare 11 år gammel.

Eksparet befinner seg nå på et sykehus i Atlanta hvor 5-åringen ble fraktet til intensiven etter en alvorlig bassengulykke.

- Barnet lekte i bassenget med sin tante da han så en leke i avløpet. Han dykket ned for å hente leken, men satte fast armen. Tanten svømte etter, men klarte ikke å få ham løs. Deretter kastet hushjelpen seg ut i bassenget, men også hennes forsøk var nytteløse, skriver nettstedet.

Hverken Usher eller Tameka var tilstede da ulykken skjedde, men to menn som arbeidet i huset skal ha hørt hushjelpens desperate ropt om hjelp, og kom henne til unnsetning. De klarte å frigjøre den lille gutten og ga ham førstehjelp før han i all hast ble fraktet til sykehuset.

Leger har nå tatt en rekke tester av Usher Jr. og sier han vil bli frisk igjen.

«R&B»-stjernen har også sønnen Naviyd Ely Raymond (4) med ekskona. Duoen var gift fra 2007 til 2009, og har hatt et svært trøblete forhold etter skilsmissen.LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer