Usher viste litt mer enn planlagt på Snapchat

Fansen fikk et uventet syn da superstjernen filmet seg selv splitter naken.

VISTE ALT: Ushers forsøk på å skjule sine edle deler på Snapchat gikk ikke helt som planlagt...  Foto: Splash News
VISTE ALT: Ushers forsøk på å skjule sine edle deler på Snapchat gikk ikke helt som planlagt... Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For halvannet år siden gjorde «Yeah!»-sangeren Usher (37) alt i sin makt for å stoppe salg av en stjålet sexvideo av ham og ekskona Tameka Foster (45).

Nå har gullstrupen nok en gang gått på en liten smell, men denne gang har han faktisk kun seg selv å takke. 

Torsdag ønsket han nemlig å gi fansen en omvisning rundt i sitt eget hjem via appen Snapchat, der han blant annet filmet seg selv da han satt seg inn i sin glovarme badstue.

TABBE: Sangstjernen Usher klarte ikke å skjule sine edle deler med smilefjes-ikonet (dette bildet er sladdet, red.anm). Foto: Snapchat
TABBE: Sangstjernen Usher klarte ikke å skjule sine edle deler med smilefjes-ikonet (dette bildet er sladdet, red.anm). Foto: Snapchat Vis mer

Det er mulig at duggen fra all varmen gjorde at han ikke så helt hva han la ut på sin åpne Snapchat, men fansen fikk i hvert fall et uventet syn da han filmet seg selv splitter naken.

Ushers forsøk på å skjule sine edle deler med et smilefjes-ikon gikk ikke helt som planlagt, da han ikke klarte å dekke til alt med ikonet.

Oppdaget tabben

Etter Usher oppdaget hva han faktisk viste sitt Snapchat-publikum, var han rask med å forklare på Twitter at han bare hadde det «litt gøy på Snapchat.»

Flere fans var imidlertid ikke helt enige om at de kunne kalle nakentabben for «litt gøy»

- «Litt gøy» er en underdrivelse, men vi nøt hvert eneste sekund av det, skrev Twitter-brukeren «ImCuteUMad».

Giftet seg i hemmelighet

Det er uvisst hva Burn-sangerens kone, Grace Miguel (48), synes om Ushers offentlige blotting.

Paret, som har vært sammen siden 2009, giftet seg i hemmelighet i fjor høst.

«Overraskelse! Usher er en gift mann. «U Got It Bad»-sangeren og Grace Miguel giftet seg i hemmelighet før de dro på bryllupsreise for to uker siden under Labor Day-helgen, skrev UsWeekly.com i september i fjor.

AKTIV I SOSIALE MEDIER: Usher får mye oppmerksomhet etter han delte nakenbilde på Snapchat. Dette bildet er imidlertid tatt i en annen anledning.  Foto: Ap
AKTIV I SOSIALE MEDIER: Usher får mye oppmerksomhet etter han delte nakenbilde på Snapchat. Dette bildet er imidlertid tatt i en annen anledning. Foto: Ap Vis mer

Duoen hadde opprinnelig planlagt å gifte seg foran 100 gjester i Atlanta i USA, men ombestemte seg og stakk av alene i stedet.

Fra 2007 til 2009 var musikeren gift med Tameka Foster, og sammen har de sønnene Naviyd Ely (6) og Usher Raymond V (7).

Birthday bike ride around the Capitol ...

Et bilde publisert av Gracie (@enmemetemps)

LES OGSÅ: - Jeg synes det er upassende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer