NYGIFTE: Usher har giftet seg med kjærsten gjennom de seks siste årene, Grace Miguel. Foto: Instagram/Grace Miguel
NYGIFTE: Usher har giftet seg med kjærsten gjennom de seks siste årene, Grace Miguel. Foto: Instagram/Grace MiguelVis mer

Usher giftet seg i hemmelighet

Deretter dro han og kona på bryllupsreise til Cuba.

SEOGHØR.NO: I januar kom nyheten om at artisten Usher (36) hadde fridd og fått ja av kjæresten og manageren sin, Grace Miguel (48).

Ni måneder senere skal paret ha valgt å gifte seg i det skjulte.

«Overraskelse! Usher er en gift mann. «U Got It Bad»-sangeren og Grace Miguel giftet seg i hemmelighet før de dro på bryllupsreise for to uker siden under Labor Day-helgen, skriver UsWeekly.com.

Duoen, som har vært sammen siden 2009, hadde opprinnelig planlagt å gifte seg foran 100 gjester i Atlanta i USA, men ombestemte seg og stakk av alene i stedet.

Etter den hemmelige seremonien dro de nygifte til Havana på Cuba på bryllupsreise, ifølge en kilde nettstedet har snakket med.

Instagram har Miguel, som er 12 år eldre enn R&B-stjernen, postet flere bilder fra ferien, og på to av dem kan man tydelig se en ny gullring på Ushers finger.

 

#HabanaCuba

A photo posted by Gracie (@enmemetemps) on

#HabanaCuba

A photo posted by Gracie (@enmemetemps) on

 
 

- Jeg har en fantastisk partner og manager. Hun har hjulpet meg gjennom noen av de tøffeste tidene i livet og karrieren min. Hun er en person som har støttet meg og forstått helt hvem jeg er. Ikke bare som en danser, entertainer og artist, men også som en humanetiker, forretningsmann og person, skrøt Usher av Grace til Billboard i fjor.

Også 36-åringen har postet bilder fra Cuba-turen på Instagram.

Café Cubano I deserve it!

A photo posted by Usher (@howuseeit) on

 

Fra 2007 til 2009 var musikeren gift med Tameka Foster (44), og sammen har de sønnene Naviyd Ely (6) og Usher Raymond V (7).

Grace har også barn fra et tidligere forhold.

Ushers talsperson har ikke svart på UsWeeklys henvendelser i forbindelse med en kommentar til saken.

LES OGSÅ: Bob Geldof giftet seg på stranden foran kjendisvennene