TO SVÆRT FREMTREDENDE MUSKLER: Angelina Jolie har to svært fremtredende muskler der kinnet og nakken møtes. Foto: All Over Press
TO SVÆRT FREMTREDENDE MUSKLER: Angelina Jolie har to svært fremtredende muskler der kinnet og nakken møtes. Foto: All Over PressVis mer

- Usannsynlig at dette er bare muskler

Ekspertene har ulike teorier, men er enige om én ting: Dette var ikke vellykket!

SEHER.NO: Angelina Jolie (34) ble nylig fotografert i Venezia, Italia, med to svært fremtredende muskler der kinnet og nakken møtes.

UsMagazine har vært i kontakt med flere plastiske kirurger, som hevder at dette ikke er et resultat av sterke ansiktsmuskler.

- Det er usannsynlig at dette er bare muskler, sier legen Gabriel Chiu fra Beverly Hills til UsMagazine.

En annen plastisk kirurg, Elie Levine, sier at dette er et resultat av at Angelina har tatt botox i både ansiktet og i nakken. Grunnen til at hun tror dette er fordi hun ikke har noen rynker på siden av øynene, til tross for at hun har et svært stort smil.

Chiu tror Jolie kan ha hatt en liten ansiktsløftning, hvor hun har løftet både huden i ansiktet og på nakken.

Chiu og hans kollega Andrew Jacano mener ansiktsløftingen har vært en mislykket, og at huden huden ikke har blitt trukket godt nok bak.

- Tenk på det som når du rer sengen din, hvis du ikke drar sengetøyet stramt nok, vil det bli rynkete i hjørnene, sier den plastikkirurg Jacano.

Men det er også leger som mener at dette er et resultat av å ha alt for lite fettprosent i kroppen.

- Angelina Jolie har mindre enn 10 prosent kroppsfett. Dette fører til at huden blir alt for stram over kjevebeinet, og dermed trer disse musklene frem. Huden er så tynn, at man faktisk kan se musklene gjennom huden, sier Lyle M. Back.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Nå går Brangelina til søksmål