- Usammenhengende babbel fra Rybak

PR-rådviger skjønner ikke hvorfor MGP-vinneren ikke bare holder seg unna.

I STUDIO: Alaxander Rybaks manager, Kathrine Synnes Finnskog, bekrefter til Seher.no at artisten torsdag befinner seg i studio i Sverige. Foto: Seher.no/Anders Myhren
I STUDIO: Alaxander Rybaks manager, Kathrine Synnes Finnskog, bekrefter til Seher.no at artisten torsdag befinner seg i studio i Sverige. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer
SEHER.NO: Torsdag ble mange av Alexander Rybaks (23) fans bekymret da MGP-helten skrev på Facebook-profilen sin at han hadde fått et nervøst sammenbrudd.

 "Kjære Facebook-venner, vær så snill å gi meg en pause. Ikke skriv noen meldinger til meg eller Kjell Arild akkurat nå, jeg er i store problemer nå. I går fikk jeg et nervøst sammenbrudd og begynte å slå i veggen (!) helt til hendene mine begynte å blø. De store gutta er imot meg, mens dere krever hele verden av meg. Men tro meg, alt ordner seg," lød meldingen.

Hardkjør
Det har snart gått et år siden Rybak vant Europas musikkhjerter i Eurovision-finalen i Moskva, og sammen med suksessen kom også en enorm popularitet blant fans verden over.

23-åringen har knapt hatt en fridag siden sirkuset startet, og nå kan det se ut som om det har toppet seg for "Fairytale"-stjernen.

Kjell Arild Tiltnes, som jobber tett med artisten, sa torsdag morgen til Seher.no at det fremdeles var uklart hva som egentlig ligger bak Facebook-meldingen.

- Jeg har ikke snakket med ham i dag, men jeg regner med at jeg er den første personen han ringer. Alexander har alltid vært åpen og ærlig, selv om han har fått kritikk for det, men i går ville han ikke snakke med noen. Alexander jobbet i studio i Sverige i går og skal også gjøre det i dag før han reiser videre til Slovenia, forteller Tiltnes til Seher.no.

Er det grunn til bekymring?

- Det vet jeg ikke, innrømmer han.

- Alexander har det bra
Rybaks manager, Kathrine Synnes Finnskog, opplyser til Seher.no at hun har vært i kontakt med artisten i torsdag, og at han har det bra.

- Han har det bra, og han er studio, forteller en knapp manager på telefon til Seher.no.

PR-rådgiver Andreas Hardhaug Olsen i Playground sier til Seher.no at han synes det er litt spesielt av Rybak å snakke om blodige hender på Facebook-Profilen sin, blant annet på grunn av at mediene plukker det opp.


- Det har sikkert vært en tøff tid og masse stress med mas fra alle mulige folk. Men det er noe spesielt å kringkaste nervøse sammenbrudd og blodige hender på fansiden sin. Ikke bare er det mange titusener på fansiden, men alle avisene plukker det opp også. Det som står der er jo bare noe usammenhengende babbel som bare pirrer folk til å vite mer, skriver han i en epost til Seher.no.

- Hvorfor ikke holde seg unna?

Hardhaug Olsen stiller i tillegg spørsmålstegn til hvorfor Rybak velger å dele så mye, hvis han i utgangspunktet ikke ønsker kontakt med omberdenen.

- Hvis man er stressa og merker at det begynner å gå i ball, hvorfor ikke bare holde seg unna nettet og mobilen hvis man ikke ønsker kontakt med omverdenen? Men det er fint å høre at han har det bra igjen, da.

Dette er ikke første gang at "Fairytale"-stjernen har vært åpen om problemene sine. Rybak har tidligere fortalt til Se og Hør at det etter Melodi Grand Prix-seieren i Moskva i mai har vært et hardkjør mot kroppen.

- Jeg har besvimt på scenen. Eller jeg sto i halvsvime i et halvt minutt. Det var et varselstegn. Jeg har lært meg hva jeg kan si nei til. Konserter skal man ikke avlyse, mens intervjuer kan man kutte ut. Da skuffer man bare en person, sa han til bladet i desember.

Ble sendt til psykolog
I det samme intervjuet fortalte 23-åringen også at han ble lurt at sitt eget management til å gå til psykolog etter en av hans mest hektiske konsertperioder.
 
- Det er noe managementet mitt ville at jeg skulle gjøre for å sikre seg at alt var i orden. De fortalte meg faktisk at jeg skulle ha en sangtime, men plutselig satt jeg hos en psykolog.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Avslører vennejakt på Facebook