DEPRIMERT: Popstjernen skal være deprimert etter bruddet med kjæresten, og vil helst slippe å gå ut av huset sitt.  Foto: Stella Pictures
DEPRIMERT: Popstjernen skal være deprimert etter bruddet med kjæresten, og vil helst slippe å gå ut av huset sitt. Foto: Stella PicturesVis mer

Uroer seg for Jessicas helse

- Familien er veldig bekymret for henne...

SEHER.NO: Det har vært en tøff tid for sangdiva Jessica Simpson (29) etter at det i forrige uke ble kjent at quarterbackkjæresten Tony Romo (28) hadde dumpet henne kvelden før hennes 29-årsdag.  

Ifølge venner av popstjernen skal hun være både "trist, forbannet og forvirret" etter bruddet, og mange er nå urolige for at hun er iferd med å skli inn i en alvorlig depresjon, skriver People.

- Hun er deprimert. Hun takler slike brudd veldig dårlig og har vanskelig for å gi slipp på det hele, forteller en kilde.

I helgen trøstet Jessica seg ute på byen med venninnene sine, og denne uken har hun tilbragt mye tid med moren.

Men tross helgens lille opptur skal familien være alvorlig bekymret for eldstedatteren, som omtalte Romo som "sitt livs store kjærlighet".

- Når hun er ute blant folk føler hun ofte at hun blir dømt, og foretrekker derfor å gjemme seg i huset sitt. Familien har forsøkt å si at hun må gå ut og kose seg, slik hun gjorde i helgen. De har veldig vondt av Jessica akkurat nå og er veldig bekymret for henne, sier kilden videre.

Tidligere har Jessica vært familiens klippe, og det skal ha vært lillesøster Ashlee som forårsaket mest bekymring. Nå har dette blitt snudd helt på hodet.

- Familien har nå full tillit til Ashlees valg, og de bekymrer seg mest for Jessica. Når skal hun få en pause fra alt dette? sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vi har ikke snakket sammen på to år!