STORE KONTRASTER: Jaleel White har gått fra å være populær nerd på TV, til å havne i trøbbel med politiet.
STORE KONTRASTER: Jaleel White har gått fra å være populær nerd på TV, til å havne i trøbbel med politiet. Vis mer

Urkel anklaget for kvinnevold

90-tallsstjernen i trøbbel med politiet.

SEHER.NO: Mannen med navn Jaleel White er mest kjent for sine høyvannsbukser, bukseseler, gigantiske briller og navnet Steve Urkel.

Nå er TV-nerden fra 90-tallsserien «Family matters» i trøbbel med politiet, etter at han angivelig skal ha vært voldelig mot sitt barns mor.

Bridget Hardy skal ifølge politirapporten ha blitt slått i ett av sine brystimplatater da de to kjørte på Coast Highway for to uker siden med et barn i bilen, skriver kjendisnettstedet TMZ.

Da de kom hjem skal TV-stjernen ha slått henne og dyttet henne så hardt inn i et toalett at det knuste, skriver nettstedet. Hardy skal imidlertid ikke ha rapportert om noen skader etter det angivelige overfallet.

Politiet etterforsker nå saken etter at offeret anmeldte saken til politiet i Los Angeles tirsdag.

- Det var absolutt ingen slag, ingen vold og hendelsen skjedde aldri. Dette er bare et forsøk på å sverte hans navn i en pågående omsorgssak om deres datter, hevder Jaleels talsperson overfor TMZ.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Du fortjente å bli slått i ansiktet