- Urettferdig at kvinner skal få tyn for slike ting

Kylie Minogues 20 år yngre forlovede, Joshua Sasse (28), åpner seg om den store aldersforskjellen.

SKAL GIFTE SEG: Neste måned feirer Joshua Sasse og Kylie Minogue ett år som kjærester. Snart blir de mann og kone. Foto: Rex Features
SKAL GIFTE SEG: Neste måned feirer Joshua Sasse og Kylie Minogue ett år som kjærester. Snart blir de mann og kone. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter et par måneder som kjærester bekreftet Kylie Minogue (48) for første gang forholdet til den 20 år yngre modellen og skuespilleren Joshua Sasse (28) i november i fjor.

Paret møttes på settet til TV-serien «Galavant», ble kjærester i september 2015 og forlovet seg bare fem måneder senere. 

Nå åpner briten seg om forholdet til den australske popstjernen.

- Jeg elsker henne. Det er det hele. Alle som har truffet henne kan bekrefte at hun er en enorm gledesspreder, forteller han til The Mirror.

Saken fortsetter under bildet.

STORMFORELSKET: Her kommer turtelduene ut fra restauranten No Name i Los Angeles etter en romantisk middag.  Foto: Splash News
STORMFORELSKET: Her kommer turtelduene ut fra restauranten No Name i Los Angeles etter en romantisk middag. Foto: Splash News Vis mer

Kylie gjør Joshua levende

«Can't Get You Out of My Head»-sangeren og Sasse har måtte tåle kritikk for den store aldersforskjellen.

Dette synes 28-åringen er tåpelig.

- Jeg synes ikke det har noe å si. Jeg mener at kjærlighet ikke har noen grenser.

Spesielt reagerer han på at det er akseptert at menn kan være sammen med mye yngre kvinner, men at mange hever øyebrynet hvis eldre kvinner forelsker seg i yngre menn.

- Det er urettferdig at kvinner skal få tyn for slike ting, sier han til nettstedet, og fortsetter:

- Og det er merkelig at damer som har sex med mange menn blir stemplet som billige, mens gutter som nedlegger mange jenter blir sett på som playere. Hvor er logikken i dette? Det er en veldig rar ting og et sosiopatisk problem. Jeg har ikke noe svar, og jeg er forelsket i en eldre kvinne. Lenge leve forskjellene.

Saken fortsetter under bildet.  

- Det er magisk

Selv er Joshua så forelsket at han ikke klarer å holde tilbake følelsene når han snakker om forholdet til Minogue.

- Det er magisk. Det er spenning, glede og sex. Det føles som om man er i live når man er sammen med noen andre, og for meg er dette en person som virkelig får meg til å føle meg i live hver eneste dag.

- Jeg vet jeg er forelsket når jeg ikke har lyst til å være sammen med noen andre enn henne. Har du sett filmen FernGully? Så fort feen rører ved noe, så spirer det blomster overalt. Det er slik hun gjør med meg, forteller han til The Mirror.

I følge nettstedet planlegger duoen å gi hverandre sine ja i Kylies hjemland Australia senere i år.

Saken fortsetter under bildet.  

Står brud for første gang

Sangfuglen har tidligere vært i en rekke profilerte forhold, men etter at det ble slutt med den spanske modellen Andres Velencoso (38) i 2013 var hun singel frem til hun møtte Joshua.

Kylie har også vært kjæreste med den franske skuespilleren Olivier Martinez (50), som nylig skilte seg fra Halle Berry (50), den britiske modellen James Gooding (40), artisten Lenny Kravitz (52) og INXS-vokalisten Michael Hutchence, som begikk selvmord i 1997 - 37 år gammel. Minouge har imidlertid aldri vært gift.

Frem til i fjor vår var Joshua sammen med den amerikanske skuespilleren Alexa Davalos (34), kjent fra filmer som «Defiance» og «Clash of the Titans».

LES OGSÅ: Anna Rasmussen skriver åpent om sex under svangerskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer