NÆRE BÅND: Skuespiller Nicole Kidman sto foreldrene Anthony og Janelle Kidman veldig nære, og tok dem ofte med på offentlige tilsteldninger. Denne uken mistet hun sin kjære far i en tragisk ulykke. Her fra Oscar-utdelingen i 2003. Foto: All Over Press
NÆRE BÅND: Skuespiller Nicole Kidman sto foreldrene Anthony og Janelle Kidman veldig nære, og tok dem ofte med på offentlige tilsteldninger. Denne uken mistet hun sin kjære far i en tragisk ulykke. Her fra Oscar-utdelingen i 2003. Foto: All Over PressVis mer

Urban bekrefter det tragiske dødsfallet

Nicola Kidmans far ble funnet død på hotellrommet sitt under et familiebesøk i Singapore.

SEOGHØR.NO: Fredag denne uken ble det kjent at den australske skuespilleren Nicole Kidman (46) hadde mistet faren sin, Antony Kidman (75) i en tragisk fall-ulykke mens han var på familiebesøk i Singapore.

Lørdag bekreftet Nicoles artistektemann Keith Urban (46) svigerfarens dødsfall i et innlegg på sin offisielle Facebook-side:

«Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke får opptrådd denne helgen. Vi er for øyeblikket i en tung sorgprosess, etter at Nics far gikk bort. Vi er nå på vei til Australia for å være sammen med familien. Vi ønsker å takke alle fra bunnen av våre hjerter for bønner, kjærlighet og støtte dere har vist oss etter dette tunge tapet. - KU»

I SORG: Keith Urban bekrefter den tragiske ulykken på vegne av familien. Her med kona Nicole Kidman under fjorårets Oscar-utdeling. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
I SORG: Keith Urban bekrefter den tragiske ulykken på vegne av familien. Her med kona Nicole Kidman under fjorårets Oscar-utdeling. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Respektert psykolog

Det er foreløpig ikke kjent hvordan ulykken skjedde, men flere utenlandske medier har skrevet at 75-åringen, som var en anerkjent psykolog ved Royal North Shore Hospital i Australia, falt på hotellrommet sitt kort tid etter å ha inntatt frokost.

Antony Kidman var nemlig på besøk hos Kidmans lillesøster Antonia (44) og hennes ektemann Craig Marran, og deres seks barn, da dødsulykken skal ha skjedd.

Ifølge amerikanske medier var Nicole Kidman i Nashville da faren omkom.

Hun og familien befinner seg nå i foreldrenes hjem i Sydney i Australia, hvor de sammen går gjennom den tunge sorgprosessen.

Nicole Kidmans foreldre Antony og Janelle Kidman var gift i over 50 år, og fikk to barn sammen.

LES OGSÅ: - Har Kidman operert brystene?