FRATATT PRIS: Kate Perry trodde hun hadde vunnet. Men den gang ei... Foto: Scanpix
FRATATT PRIS: Kate Perry trodde hun hadde vunnet. Men den gang ei... Foto: ScanpixVis mer

Ups, snakk om kjempetabbe!

Svært pinlig da arrangøren delte ut pris til feil person.

SEHER.NO: Den amerikanske popstjernen Kate Perry ble gitt prisen for beste internasjonale sang for låta "I kissed a girl" under den prestisjetunge franske prisutdelinga NRJ Music Award, som ble arrangert i Cannes lørdag. Senere viste det seg at sangen hennes likevel ikke var den beste...

Mot slutten av lørdagens show kom nemlig arrangøren med den sjokkerende nyheten om at det hadde skjedd en feil i produksjonen, og at Perry måtte bli fratatt prisen, skriver BBC.

Verten Nikos Aliagas hevdet at det hadde skjedd en feil under opptellinga av stemmene, som var avgitt av radiostasjonen NRJs lyttere i dagene før showet. Dette ble seinere rettet til en feil i produksjonen. Prisen gikk dermed i steden til Barbados-fødte Rihanna for låta "Disturbia".

Perry, som altså litt tidligere hadde besteget podiet for å ta imot heder og ære for årets beste låt, fikk derimot et lite plaster på såret - etter at hun vant i en annen kategori. Albumet hennes "One of the Boys" vant nemlig prisen for årets beste internasjonale album.

Årets beste internasjonale kvinnelige artist ble Britney Spears, mens Enrique Iglesias ble stemt fram som årets mannlige artist. "The Pussycat Dolls" vant prisen for beste internasjonale gruppe.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vennene hennes stolte ikke på ham