Upopulær på settet

Produsentene og skuespillerne i LOST er alle enige - de vil ha Michelle Rodriguez ut av serien.

MUG SHOT: I desember ble Michelle arrestert for fyllekjøring på Hawaii. Det gjorde ikke forholdet til kollegene bedre. I mars begynner rettssaken.
MUG SHOT: I desember ble Michelle arrestert for fyllekjøring på Hawaii. Det gjorde ikke forholdet til kollegene bedre. I mars begynner rettssaken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Michelle Rodriguez (27) som spiller tøffe Ana-Lucia i LOST ble ikke akkurat populær da hun havnet i søkelyset etter fyllekjøring på Hawaii. Forholdet til kollegene var allerede anstrengt og i ettertid er skuespilleren blitt mer vanskelig å samarbeide med, i følge en kilde på settet.

- Produsentene er lei av at hun nesten aldri kommer på jobb, og at hun er i dårlig humør, sier kilden. Nå leter også manusforfatterne etter løsningen for skrive henne ut av serien.

- Hun blir sannsynligvis drept i serien så snart de klarer å skrive det inn i skriptet, fortsetter kilden.

I serien er rollefiguren Ana-Lucia også ganske upopulær etter å ha drept Shannon (Maggie Grace), så om kilden har rett, er det nok en av øyboerne som kunne tenke seg å ta henne av dage.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer