Uønsket i ekskonas begravelse

Bobby Brown er ekstremt skuffet over Houston-familien.

UØNSKET: Whitney Houstons familie ønsker ikke å se Bobby Brown i begravelsen, noe som gjør ham ekstremt skuffet. Foto: All Over Press
UØNSKET: Whitney Houstons familie ønsker ikke å se Bobby Brown i begravelsen, noe som gjør ham ekstremt skuffet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Whitney Houstons eks Bobby Brown er ekstremt skuffet over at flere personer i den avdøde sangerens familie ikke ønsker å se ham i begravelsen, sier en kilde til TMZ.com.

Personer knyttet til Houston-familien har kontaktet Brown for å advare ham mot å gå i begravelsen fordi familien ikke liker ham, sier en kilde til det amerikanske nettstedet.

Bobby skal ha et sterkt ønske om å gå i ekskonas begravelse for å støtte deres felles datter Bobbi Kristina, men han skal ennå ikke ha tatt en avgjørelse på hva han kommer til å gjøre.

I hovedsak ønsker Bobby at familien kan legge konflikten til side, så alle kan konsentrere seg om sorgen over å ha mistet en av sine aller kjæreste, sier kilden.

Bobby Brown og Whitney Houston giftet seg 18. juli 1992, og skilte seg i 2006.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det kom ikke som noen overraskelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer