UØNSKET: Whitney Houstons familie ønsker ikke å se Bobby Brown i begravelsen, noe som gjør ham ekstremt skuffet. Foto: All Over Press
UØNSKET: Whitney Houstons familie ønsker ikke å se Bobby Brown i begravelsen, noe som gjør ham ekstremt skuffet. Foto: All Over Press Vis mer

Uønsket i ekskonas begravelse

Bobby Brown er ekstremt skuffet over Houston-familien.

Publisert
SEOGHØR.NO: Whitney Houstons eks Bobby Brown er ekstremt skuffet over at flere personer i den avdøde sangerens familie ikke ønsker å se ham i begravelsen, sier en kilde til TMZ.com.

Personer knyttet til Houston-familien har kontaktet Brown for å advare ham mot å gå i begravelsen fordi familien ikke liker ham, sier en kilde til det amerikanske nettstedet.

Bobby skal ha et sterkt ønske om å gå i ekskonas begravelse for å støtte deres felles datter Bobbi Kristina, men han skal ennå ikke ha tatt en avgjørelse på hva han kommer til å gjøre.

I hovedsak ønsker Bobby at familien kan legge konflikten til side, så alle kan konsentrere seg om sorgen over å ha mistet en av sine aller kjæreste, sier kilden.

Bobby Brown og Whitney Houston giftet seg 18. juli 1992, og skilte seg i 2006.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det kom ikke som noen overraskelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer