Nytt «Farmen kjendis»-drama:

- Unødvendig og provoserende

Den kontroversielle handlingen førte til «oppvaskmøte» i «Farmen kjendis».

HVIT MÅNED: Adam Ezzari gjorde seg upopulær på «Farmen kjendis» da han valgte å helle ut alkoholen han fikk som storbonde. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tredje «Farmen kjendis»-uka er i gang, og tirsdag var det Adam Ezzari (23) som ble valgt til ny storbonde av Shabana Rehman (45), som søndag røk ut av programmet etter å ha tapt tvekampen mot Ingrid Simensen (28).

Men det tok ikke lange tida før Ezzari hisset på seg de aller fleste i gruppa - noe som til slutt endte i et «oppvaskmøte» mellom storbonden og de andre deltakerne.

- Utrolig uenig

Årsaken var at den nye storbonden foran øynene på én av hjelperne sine, Øyunn Krogh (26), valgte å helle ut ei flaske med sprit i storbondehuset - et gode storbonden og hjelperne har hver uke.

Før han tømte ut alkoholen bedyret 23-åringen at han ikke drikker, og at han heller ikke liker at vennene hans gjør det.

- Jeg var utrolig uenig med ham i hele opplegget, forteller hjelper Øyunn Krogh til Se og Hør.

Hun understreker imidlertid at det aldri ble dårlig stemning eller uvennskap mellom henne og storbonden til tross for at han gjorde det han gjorde.

- Adam ble etter hvert min beste venn der inne. Det var litt sjargongen vår, og for oss var det helt greit å krangle litt. Så nei, vi ble aldri uvenner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer