<strong>MER SKRYT:</strong> - Malin er fantastisk. Jeg er ikke så flink til å være forførende og dramatisk, men det er noe hun virkelig har forsøkt å lære meg, sier Alexander Rybak. Foto: NTB Scanpix
MER SKRYT: - Malin er fantastisk. Jeg er ikke så flink til å være forførende og dramatisk, men det er noe hun virkelig har forsøkt å lære meg, sier Alexander Rybak. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Unødvendig mye fokus på sex

Alexander Rybak ser seg mektig lei av programlederens oppførsel.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alexander Rybak (24) har fått mye oppmerksomhet for sin deltagelse i den svenske versjonen av «Skal vi danse», «Let's dance». Nå får han enda mer «vind bak ørene». 

I forrige uke ble 24-åringen nemlig gjenstand for grove sex-spøker fra programleder David Hellenius. Til Expressen forteller den norske artisten at han ser seg lei på spøkene, og at han nå ønsker å fokusere mer på dansen.

- Det er litt vel mye fokus på sex og det er unødvenig synes jeg. Jeg forsøker å ikke bli lei allerede etter to programmer, men han (David Hellenius, journ. anm.) kan nok fornye seg litt, sier Rybak til den svenske avisen.

Fredag skal «Fairytale»-sangeren i aksjon i igjen. denne gangen skal han danse tango med dansepartneren, Malin Johansson. Nok en gang benytter Rybak sjansen til å skryte av den vakre jenta.

- Malin er fantastisk. Jeg er ikke så flink til å være forførende og dramatisk, men det er noe hun virkelig har forsøkt å lære meg, forteller Eurovision-vinneren, som før «Let's dance» startet ble omtalt som den største forhåndsfavoritten av samtlige i konkurransen.

Selv har han også et sterkt ønske om å gå helt til topps.

- Jeg vil vinne og da tror jeg at man må by på noe mer enn bare dans. Hvor mange ganger har ikke folk sett en vals eller en tango, det må finnes et konsept, mener han.
 
Tross David Hellenius sex-kommentarer under sending: Ifølge Alexander Rybak er stemningen mellom deltagerne hjertelig.

- Vi er ikke harde konkurrenter ennå. Men vi spør og snoker rundt og prøver å finne ut hvordan de andre ligger an, sier han til Expressen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rybak hetses og kalles «fiolinsmurfen»  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer