- Unødvendig av Skavlan

Marit Bjørgen ser ingen grunn til å kle på seg for å skjule noe.

MUSKELFOKUS: Marit Bjørgen var gjest hos Fredrik Skavlan i mars i fjor, sammen med blant andre Al Gore, Kat von D, Stellan Skarsgård og Christer Sjøgren. Foto: Stella Pictures
MUSKELFOKUS: Marit Bjørgen var gjest hos Fredrik Skavlan i mars i fjor, sammen med blant andre Al Gore, Kat von D, Stellan Skarsgård og Christer Sjøgren. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: VM-klare Marit Bjørgen (30) er stolt av kroppen sin, men hun har ikke glemt Fredrik Skavlans (44) fokus på den da hun var gjest på talkshowet i mars i fjor, går det frem at et lengre intervju med skidronninga i Dagbladets VM Magasinet onsdag

- Du liker ikke muskelfokus, men gjemmer likevel ikke bort kroppen din. På Skavlan stilte du i kortermet for noen millioner TV-tittere? spør Dagbladet.

- Ja jeg skammer meg ikke over kroppen min og ser ingen grunn til å kle på meg for å skjule noe. Likevel synes jeg det var unødvendig av Skavlan å komme med muskelfokuset. Jeg hadde ikke ventet det, sier Marit Bjørgen til avisen.

Fredrik Skavlan har tidligere flere ganger blitt kritisert for sin måte å intervjue kvinner på.

I fjor vår ble også intervjuet med Bjørgen trukket frem som eksempel på «Kåte Fredriks» metode.

SVT-komikeren Annika Lantz trakk den gang spesielt frem intervjuene med Marit Bjørgen, der Skavlan trakk fram et utfordrende bilde av langrennsløperen, og skuespilleren Izabella Scorupco, som fikk mange spørsmål om skjønnhetsoperasjoner.

- Han er fantastisk til å spise opp kvinnene med sitt kaviarblikk. Men akkurat som med kaviar etterlater han seg en eim av overgrep, sa Lantz til Aftonbladet.

Fredrik Skavlan har tidligere sagt til Seher.no at han ikke kjenner seg igjen i kritikken.

Det har ikke lyktes Seher.no å få en kommentar fra Skavlan eller Skavlans produksjonsteam onsdag kveld.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skavlan: - Jeg har glede av at jeg ikke er så kjekk