FALSK PROFIL: - Unnskyld ganger tre! Men disse bildene er altså fra forrige gang, skrev en falsk Vanessa Hudgens på Twitter etter nakenbildene... Foto: All Over Press
FALSK PROFIL: - Unnskyld ganger tre! Men disse bildene er altså fra forrige gang, skrev en falsk Vanessa Hudgens på Twitter etter nakenbildene... Foto: All Over Press Vis mer

Unnskyldningen er falsk

"Disney"-stjernen unnskylder slettes ikke nakenbildene...

Publisert
SEHER.NO: Onsdag lekket det nok en gang ut nye nakenbilder av skjønnheten Vanessa Hudgens (20) på nett. Bildene viste blant annet 20-åringen som fotograferer seg selv i speilet toppløs.

Ifølge kilder skal det ha vært snakk om gamle bilder, tatt før skuespillerinnen fylte 18 år.

Fredag kom det mange trodde var en unnskyldning fra 20-åringen, men nå viser det seg imidlertid at det er én ting som skurrer...

- Unnskyld ganger tre! Men disse bildene er altså fra forrige gang, forklarte noen som utga seg for å være skjønnheten på Twitter.
Problemet er bare at Vanessa ikke har noen konto på Twitter, skriver Onlinemagasinet.no.

Det skal kun ha vært noen uker siden "Disney"-stjernen klaget over alle som utga seg for å være henne på nettsamfunnet.

- Jeg er ikke på Twitter, noen later som de er meg der, og det gjør med rasende, uttalte hun i intervjuet, ifølge Onlinemagasinet.

Hudgens er imidlertid ikke den eneste kjendisen som sliter med falske nettprofiler.

Også kjæresten Zac Efron, Megan Fox, Negar Khan og Linni Meister har opplevd at folk har utgitt seg for å være dem på nettet.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Jeg kommer til å vise meg naken igjen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer