Unnskylder seg med forlovelsesring

Jennifer Aniston er skuffet over at Jason Theroux ikke har fridd.

KRANGLER: Jennifer Aniston er skuffet over at kjæresten ikke har fridd.  Foto: Black Sheep/FLS
KRANGLER: Jennifer Aniston er skuffet over at kjæresten ikke har fridd. Foto: Black Sheep/FLS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Aniston (42) ble knust og ydmyket da kjæresten Justin Theroux (40) ga henne en veske. og ikke en forlovelsesring i julegave.

«Friends»-stjernen har ikke lagt skjul på skuffelsen, både over manglende frieri og kjærestens humørsvingninger, og nå er Theroux desperat etter å vise hvor lei seg han er for situasjonen.
 
- Han er redd for at han kommer til å miste henne. Han har lovet at han skal forandre seg, og gi henne alt hun ønsker seg. Justin har vært på Tiffany’s, Cartier og Harry Winston for å lete etter den perfekte ringen, sier en kilde nær Aniston til OK! Magazine.

Med andre ord ser det ikke ut til at det er lenge før den populære skuespillerinnen får drømmen sin oppfylt.

- Han vil ikke bare gå ned på kne og si «vil du gifte deg med meg?». Han vil gjøre det spesielt, og planlegger nå et originalt frieri, som vil gjøre opp for det at han oppførte seg som en dust, forteller kilden videre.

I følge kilden er Aniston redd for at dette forholdet skal ende slik det gjorde med ekteskapet med Brad Pitt (48).

- Hun ønsker ikke at frieriet skal fungere som en unnskyldning. Jen har tatt tilbake Justin, men hun orker ikke gå igjennom det samme som hun gjorde med Brad én gang til. Hun vil ikke ende opp med en intens partner, som hun til slutt «vokser» fra. Hun orker rett og slett ikke å bli behandlet dårlig lenger, avslører kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: ABBA bryter 18 års taushet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer