Wayne Rooney

- Unnskyld!

Fotballegenden beklager etter at bilder av ham på fest med lettkledde kvinner suste over sosiale medier tidligere denne uken.

BEKLAGER: Wayne Rooney beklager bildene som har dukket opp på sosiale medier. Her med kona Coleen Rooney. Foto: Dave Thompson / Pa Photos / NTB
BEKLAGER: Wayne Rooney beklager bildene som har dukket opp på sosiale medier. Her med kona Coleen Rooney. Foto: Dave Thompson / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka dukket det opp bilder av den engelske fotballegenden på det som ser ut til å være en fest. Der er den nåværende Derby-treneren avbildet med flere lettkledde kvinner, mens han selv ser ut til å sove.

Ifølge Sky News har det siden kommet en anmeldelse fra Rooneys representanter om utpressing i forbindelse med bildene.

I en uttalelse forklarer politiet at de har vært i kontakt med personen man har hevdet har stått for forsøket på utpressing, men at de ikke har funnet noe lovbrudd.

HELT OVER NATTA: Verden fikk øynene opp for islendingen Rúrik Gíslason da han ble byttet inn mot Argentina i VM 2018. Nå har karrieren skutt fart. Video: Rød Løper/RTL Vis mer

Beklaget seg

Selv om bildene som har florert på sosiale medier visstnok ikke antyder at Rooney har agert ulovlig eller uetisk, velger han å beklage seg etter Derbys treningskamp mot spanske Real Betis torsdag.

- Jeg gjorde feil. Jeg dro på en privat fest med to venner. Jeg vil si unnskyld til min familie og til klubben for bildene som har gått rundt, dette ønsker jeg å komme meg videre fra, sier Rooney.

GAMLE VENNER: Wayne Rooney og Ole Gunnar Solskjær under en sesongoppkjøringskamp i juli 2021. Foto: Nigel Keene / ProSports / Shutterstock / NTB
GAMLE VENNER: Wayne Rooney og Ole Gunnar Solskjær under en sesongoppkjøringskamp i juli 2021. Foto: Nigel Keene / ProSports / Shutterstock / NTB Vis mer

Den tidligere Manchester United-stjernen presiserer at han setter stor pris på sjansen han har fått som Derby-sjef.

- Jeg setter pris på Derby for at de ga meg sjansen til å ta klubben tilbake til den posisjonen den fortjener, og jeg skal gjøre alt i min makt for å sikre det, sier 35-åringen.

Skadet egen spiller

Situasjonen rundt Rooney-bildene kommer kort tid etter at England-legenden var ute i hardt vær etter en hendelse på Derby-trening.

Der skal Rooney ha deltatt, og endte opp med å skade Jason Knight etter en voldsom takling. Manageren skal ifølge Sky Sports ha gått inn med såpass kraft at Knight er ute de neste tre månedene.

Derby, som spiller på nest øverste nivå i England, overlevde så vidt foregående sesong. Med 46 poeng endte de nemlig på 21.-plass, og slapp unna nedrykk.

UOFFISIELL KÅRING: Rød Løpers Thea Hope kåret EM 2021s flotteste fotballspillere. Spoiler: En svenske toppet lista. Video: Rød Løper/NTB Scanpix/Instagram Vis mer

I november tok Rooney over som Derby-trener etter den dårlige starten under tidligere trener Philip Cocu. Sesongen 2021/2022 blir dermed hans første fulle sesong som trener for den tidligere storklubben.

Wayne Rooney la opp som spiller da han tok over Derby, men kan se tilbake på en av engelsk fotballs mest meritterte karrierer.

Han er i dag tidenes mestscorende spiller for både Manchester United og det engelske landslaget, og kan vise til å ha hevet både Premier League-, FA-cup- og Champions League-trofeet i løpet av karrieren.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no

SUPERSTJERNE: Den amerikanske fotballstjernen Tom Brady har fått nettet til å koke etter at han postet denne videoen på Instagram. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

LES OGSÅ: Kjendissønnen vekker oppsikt: - Wow

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer