BER OM TILGIVELSE: Daniel Hamnes ber nå Paradise-kollegaen Victoria Norrman om unnskyldning for å ha hetset henne på sin blogg. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
BER OM TILGIVELSE: Daniel Hamnes ber nå Paradise-kollegaen Victoria Norrman om unnskyldning for å ha hetset henne på sin blogg. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Unnskyld, Victoria!

Daniel Hamnes legger seg flat etter blogg-hetsen.

SEHER.NO:  Paradise Hotel-deltakeren Daniel Hamnes (23) har ikke lagt skjul på at han følte seg forrådt av romkameraten Victoria Norrman (20), da han tidligere i år ble førstemann til å sjekke ut av skandalehotellet.

I forrige uke toppet det seg for Daniel, da han i et innlegg på sin blogg (ekstern lenke) fyrte av en rekke skjellsord mot Skiens-jenta.

«Dere kan samenligne Victoria med ei høne som skal kappes av hue! gled dere til det sykeste, DUMESTE, beste innlegget jeg noen sinne har hatt på min blogg. Sannheten om FITTE Victoria norrman kommer i morgen. Håper noen advarer henne om dette! For Victoria burde seriøst ikke snakke etter mitt innlegg i morgen! », skrev Hamnes i innlegget, som senere ble fjernet fra nettsiden.

Ber om unnskyldning

I et nytt innlegg torsdag, tar Daniel - som er sønn av «Frøken Norge»-general Geir Hamnes - avstand fra utbruddet og legger seg flat for Victoria.

«Jeg tok kontakt med Victoria når dette gikk litt over stokk og stein, dritt kasting hit og meg ditt. Ja jeg gikk over streken ved mitt siste innlegg om Victoria og kalte henne stygge ting, "Unnskyld Victoria!".

- Fra og med etter dette innlegget kommer det aldri til å bli noe mer snakk om Victoria på min blogg»,
skriver han.

Victoria Norrman sa tirsdag til Seher.no at hun er overrasket over forrige ukes tirade fra Hamnes.

- Det har ikke skjedd noe mellom oss, som skulle tilsi dette. Men kanskje gjør han det for å holde seg i rampelyset, og å surfe på en sympatibølge. Jeg traff ham sist gang for en uke siden, og da ga vi hverandre en klem.

Begraver stridsøksen

Onsdag skrev imidlertid også hun på sin blogg (ekstern lenke) at hun regner seg ferdig med konflikten.

«Vi snakket på telefon igår og begraver "stridsøksa". Vi skjønner vel ikke helt hvor tåpelig vi har vært som har holdt på sånn, men bedre å komme til fornuften sent enn aldri. Man lærer mens man lever»
, skriver hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Se, nå er de bestevenner!