- Unnskyld, unnskyld, unnskyld!

Disney-stjernen beklager nakenbildene på det dypeste.

- Unnskyld ganger tre! Men disse bildene er altså fra forrige gang, sier Vanessa Hudgens om de "nye" nakenbildene som er spredt på nettet. Foto: All Over Press
- Unnskyld ganger tre! Men disse bildene er altså fra forrige gang, sier Vanessa Hudgens om de "nye" nakenbildene som er spredt på nettet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hun unnskyldte seg sist gang og hun unnskyldte seg natt til torsdag. Nå unnskylder Vanessa Hudgens (20) seg igjen - denne gangen på Twitter.

- Unnskyld ganger tre! Men disse bildene er altså fra forrige gang, forklarer skjønnheten på sin Twitter-profil.

I 2007 havnet bilder av en splitter naken Vanessa Hudgens (20) i feil hender. Det endte med at bildene ble spredd over hele Internett. I mai i år uttalte den unge skuespilleren at det slettes ikke er umulig at vi kommer til å se henne naken igjen. Det hun da siktet til var i filmsammenheng - om tidspunktet var riktig.

Vanessa hadde delvis rett. Torsdag skrev nemlig Seher.no om de nye nakenbildene av 20-åringen, som nå har lekket ut på nettet. Bilder der hun blant annet fotograferer seg selv i speilet - toppløs...

Det ser derimot ikke ut som at den nye "skandalen" får noen innvirkning på Hudgens karriere hos Disney - i hvert fall ikke med det aller første, skriver Ekstrabladet.

"Er hun virkelig så dum? Man skulle tro hun hadde lært leksen sin nå", skrev kjendisbloggeren Perez Hilton tidligere denne uka.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg kommer til å vise meg naken igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer