AVLYSER: - Unnskyld! Jeg skal sende en autograf, sier Alexander Rybak til Linnea, som ble svært lei seg da hun ikke fikk se sitt store idol opptre. Foto: SCANPIX
AVLYSER: - Unnskyld! Jeg skal sende en autograf, sier Alexander Rybak til Linnea, som ble svært lei seg da hun ikke fikk se sitt store idol opptre. Foto: SCANPIX Vis mer

- Unnskyld, Linnea!

Alexander Rybak fikk 13-åring til å begynne å gråte.

SEHER.NO: 23. juni skulle MGP-stjernen Alexander Rybak spille på Älgsjövallen utanför Torsby i svenske Värmland. Nå er det derimot bestemt at nordmannen likevel ikke dukker opp, til stor skuffelse for sine svenske fans.

Nå ber han om unnskyldning for den innstilte opptredenen.

- Jeg kunne ikke påvirke dette selv, sier 23-åringen, som sender en ekstra hilsen til Linnea Traxler (13), som er én av svært mange som ønsket å se MGP-vinneren live for første gang.

Rybak begir seg heller ut på PR-turné i Tyskland. Til Aftonbladet forteller han hvorfor dette ble prioritert foran konserten i Sverige.

- Det fantes en klausul i kontrakten som gjorde at jeg ikke kunne påvirke det. Jeg beklager virkelig, både overfor arrangøren og fansen, sier stjerneskuddet, som aldri mer kommer til å tillate at spillejobbene hans bookes om uten at han selv får gitt uttrykk for hva han mener om saken.

- Jeg bryr meg ikke om TV-show i Tyskland, uansett hvor store de er. Det er mine skandinaviske fans som betyr alt for meg.

Linnea Traxler var altså én av mange som så fram til å se Alexander Rybak på Älgsjövallen.
- Jeg begynte å gråte når jeg fikk vite at han ikke kommer, innrømmer 13-åringen til Aftonbladet.

Da hjelper det kanskje for den svenske jenta at hennes store idol nå sender henne en personlig hilsen, både gjennom media og via posten.

- Unnskyld! Jeg skal sende en autograf til Linnea, og senere håper jeg at jeg får sjansen til å spille for henne og alle mine svenske fans, sier Alexander Rybak.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Besvimte i Rybak-kaos!