- SIENNA, HVEM?: Sienna prøvde fortvilet å gjemme seg mens aggressive fotografer spøkte bak ryggen hennes. Men nå kan Sienna le sist og best...
- SIENNA, HVEM?: Sienna prøvde fortvilet å gjemme seg mens aggressive fotografer spøkte bak ryggen hennes. Men nå kan Sienna le sist og best...Vis mer

- Unnskyld for dette, Sienna!

Filmstjernen knuste paparazziene.

Se video av Siennas marerittdag nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Mange filmstjerner har akseptert at å bli fotfulgt av paparazzifotografer er en del av prisen de betaler for berømmelsen, men Sienna Miller (26) nekter å la seg pille på nesen.

Tidligere denne måneden begynte Factory Girl- stjernen nesten å gråte da hun ble omringet av fotografer mens hun ventet på en heis.

Etter hvert som det ble klart at hun ikke ville vise dem ansiktet sitt, ble fotografene stadig mer aggressive og kalte henne blant annet "Sienna, hvem?".

Men etter å ha kommet seg over den pinlige episoden, bestemte Sienna seg for å slå tilbake mot den britiske avisa Daily Star, som hun mente hadde brukt bildene i en ydmykende artikkel om henne.

Og tirsdag ble partene til Siennas glede enige om et forlik, som blant annet innebærer en skriftlig unnskyldning fra avisa.

- Vi forstår at hun følte seg trakassert og stresset på grunn av den gjentatte forfølgelsen og truende taktikkene paparazziene brukte for ta bilder av henne, inkludert det vi brukte, skriver avisa i dag. Vi ber om unnskyldning for at vi brukte bildet, skriver Daily Star.

Miller har også blitt tilkjent en erstatning på over 150 000 kroner på grunn av invadering av privatlivet.

Men dette er langt fra den eneste gangen i sommer at Sienna Miller har blitt avbildet i svært intime situasjoner.

Sienna Miller (26) og den amerikanske oljearvingen Balthazar Gettys (33) hete kjærlighetsferie har vakt oppsikt over hele verden, og stadig har det dukket opp nye bilder av paret sammen. Getts kone fikk sjokk da hun så noen av bildene.


Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Nå blir hun stemplet som "hore"

Se episoden som fikk Sienna til å klikke her:

[obj:media:6810]