- Unnskyld, Bill!

Justin Bieber ringte til den tidligere amerikanske presidenten Bill Clinton og ba om unnskyldning.

SEOGHØR.NO: Mange fans har bekymret seg for den 19 år gamle popstjernen Justin Bieber, etter at han de siste månedene har blitt mer kjent for sin oppførsel privat enn det han gjør på scenen.

Det startet med at superstjernen kom altfor sent på scenen i England, noe som fikk fans til å rase. Deretter var det kaos da Biebers turnébuss holdt på å meie ned ville fans. Skandalene fortsatte med utskjelling av fotografer, en kollaps på scenen, sykehusbesøk og avlysning av konserter.

Og det var før han kom til Skandinavia. I Norge holdt popstjernen seg i skinnet, men både i Danmark og i Sverige oppsto det tvilsomme episoder rundt den unge artisten.

I lang tid har det også gått rykter om at Biebers hus i Calabasas blir brukt som et festlokalet. 
Den siste i rekken av flere skandaler inneholder nøkkelordene urin, vaskebøtte og Bill Clinton.

Bieber var på vei ut fra en restaurant da sangeren bestemte seg for at en vaskebøtte var et passende sted å gjøre sitt fornødne. Etter Bieber var ferdig gikk han videre ut av restauranten, før han stoppet opp ved et bilde av den tidligere amerikanske presidenten Bill Clinton. Der tok Bieber opp en sprayflaske med vaskemiddel, som han brukte til å spraye ned bilde av Clinton, før han skrek:

- Fuck Bill Clinton.

En av Biebers kompiser filmet hele opptrinnet, og videoen havnet til slutt på nettstedet TMZ.com. 

Nå skal derimot «Believe»-stjernen, ifølge Washington Post, ha bedt den tidligere presidenten om unnskyldning.

- Takk for at du tok deg tid til å prate med meg Mr. President. Dine ord betydde mye, skal Bieber ha skrevet på Twitter.

Avisen hevder at kilder nære sangeren bekrefter telefonsamtalen mellom de to superstjernene, men enn så lenge har ikke Clinton respondert på Biebers noe pinlige tweet.
LES OGSÅ:   Festgjestene må signere kontrakt