TIL LANGE FLATE: Unni Wilhelmsen synger på soundtracket til spillefilmen "Lange Flate Ballær 2". Foto: SCANPIX
TIL LANGE FLATE: Unni Wilhelmsen synger på soundtracket til spillefilmen "Lange Flate Ballær 2". Foto: SCANPIX Vis mer

Unni synger for Harald

Unni Wilhelmsen går til filmmusikken.

SEHER.NO: Unni Wilhelmsen (36) synger Shawn Colvins " Never saw Blue Like That" på soundtracket til spillefilmen "Lange Flate Ballær 2". Filmen, som er en ny komedie om seks karer fra Fredrikstad som roter seg inn i enda flere forviklinger.

Sangen er en av favorittene til regissør Harald Zwart. Men den norske popsangeren mener selv at musikken hennes og den folkelige komedien er en merkelig match, skriver Dagbladet.

- Ja, det er en rar sammensetning. Jeg så et klipp fra filmen der jeg så Don Johnson med olje i ansiktet og masse militærhelikoptre. Det skurret litt, sier hun til avisen.

- Men alle filmer har sine sannhetsøyeblikk. Denne sangen er til en av de mest emosjonelle scenene. Og det er jo ofte like etter ilden og røyken i en film at de menneskelige øyeblikkene kommer. Da jeg så hvordan det var tenkt, skurret det likevel.

Wilhelmsen har bare sett den første "Lange Flate Ballær"-filmen, og innrømmer at den ikke er av de beste hun har sett.

- Det er ikke den humoren jeg ler mest av. Men jeg likte at det var vanlige folk i hovedrollene, sier hun til samme kilde.

"Lange Flate Ballær 2" har premiere 14. mars.

LES OGSÅ: Disse er årets kvinner

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.