SEXY: Taylor Swift kom i en utfordrende kjole på den røde løperen i Cannes i forbindelse med NRJ Music i Awards i Frankrike. Hun opptrådte med låten "Er Are Never Ever Getting Back Together". Et lite stikk til eksen? Foto: All Over Press
SEXY: Taylor Swift kom i en utfordrende kjole på den røde løperen i Cannes i forbindelse med NRJ Music i Awards i Frankrike. Hun opptrådte med låten "Er Are Never Ever Getting Back Together". Et lite stikk til eksen? Foto: All Over PressVis mer

Unngikk Styles med stil

- Vi kommer aldri til å bli sammen igjen.

SEOGHØR.NO: Det overrasket en hel kjendiselskende verden da «One Direction»-kjekkasen Harry Styles (18) og artisten Taylor Swift (23) fant tonen i på slutten av fjoråret. Men på starten av de nye året var forholdet historie.

I helgen var begge to i Frankrike i forbindelse med NRJ Music Awards. Swift var strålende vakker i en glittrende minikjole.

De to tidligere turtelduene passet på at de ikke møte på hverandre på den røde løperen, og ifølge en kilde US Weekly har snakket med hadde de avtalt å ankomme den røde løperen med 25 minutter mellomrom.

- Det hele var godt planlagt så de ikke kom til den røde løperen på samme tid. Taylor gjorde ingen intervjuer og hadde ikke garderobe. Hun skiftet på hotellet fordi hun ikke under noen omstendigheter ville støte på Harry. Dessuten ville de ikke at det skulle bli et mediasirkus, sier kilden.

Ifølge en annen kilde fikk det tidligere paret øyekontakt med hverandre da den søte artisten skulle på scenen for å fremføre monsterhiten med den aktuelle tittelen «We Are Never Ever Getting Back Together».

Selv om Harry kanskje ble tatt litt på senga av akkurat den sangen, gikk han ikke tomhendt hjem fra utdelingen. One Direction vant nemlig prisen for beste internasjonale band.

LES OGSÅ: Her blir Hellstrøm lurt trill rundt