Ulrika Jonsson:

Unngår speil: - Ansiktet mitt kollapser

Den tidligere modellen har et ambivalent forhold til alderdommen.

MISFORNØYD: Programlederen og mediepersonligheten er ikke fremmed for å by på seg selv og egne følelser. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB
MISFORNØYD: Programlederen og mediepersonligheten er ikke fremmed for å by på seg selv og egne følelser. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I et intervju med den britiske tabloidavisa Independent, deler en åpenhjertig Ulrika Jonsson (55) at hun er så utilpass og ukomfortabel med eget utseende at hun gjør sitt ytterste for å unngå sitt eget speilbilde.

Den tidligere modellen meddelte også at hun i sine yngre dager, var svært misfornøyd med størrelsen på nesa sin, men at «litt sminke, gjorde verden til et bedre sted».

KJÆRESTEN: Pernilla Wahlgren har fått seg kjæreste og nå viser hun ham frem i «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

55-åringen legger til at hun som kvinne i midten av femtiårene, sjeldent klarer å bli fornøyd med litt sminke, og forteller til den britiske avisa at hun gjerne kan bruke en hel time på å gjøre seg klar for dagen - uten å bli tilfreds.

- Det hjelper ikke uansett. Det eneste jeg legger merke til, er hvordan ansiktet mitt svinner hen og kollapser. Jeg unngår å se meg selv i speilet, grunnet de negative følelsene jeg kjenner på vedrørende eget utseende.

Feil størrelse på puppene

Den tidligere modellen og TV-programlederen er også den første til å erkjenne at hun slett ikke omfavner alderdommen med åpne armer.

- Det er ikke så morsomt å bli eldre som du håper. Alderdommen er heller ikke så nådig og tilgivende som du tror den vil være når du er i tjueårene. Kvinner er blitt programmert til å fortelle at vi ikke er gode nok, eller finne feil ved oss selv.

SAMPLET: Hollywood-fruen Gunilla Person sier hun vil gå til sak mot Kanye West, og hevder han har brukt hennes stemme i en sang. Video: NRJ Morgon / Kanye West / foreal. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Hun fortsetter med å si at «historisk, kulturelt og samfunnsmessig blir kvinner fortalt at de aldri er slanke nok, tykke nok, eller høye nok».

- Ikke har vi riktig størrelse på puppene våre heller. Jeg føler på disse feilene og skavankene hver dag.

LES OGSÅ: - Vi venter på prognosene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer