Unngår å bli gravid for å holde seg slank

Jennifer Hudson unngår babyfettet ved å ikke få flere barn.

NÅ: Jennifer Hudson har gått ned 36 kilo og vil ikke at en barnefødsel skal ødelegge den nye kroppen. Foto: STELLA PICTURES
NÅ: Jennifer Hudson har gått ned 36 kilo og vil ikke at en barnefødsel skal ødelegge den nye kroppen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Jennifer Hudson (29) nekter å få et barn til fordi hun ønsker å beholde den nye vekten. Kilder forteller at den Oscar-vinnende «American Idol»-stjernen, som allerede har en 16 år gammel sønn, fortalte forloveden David Otunga (30) at de var nødt til å vente med å få flere barn.

Jennifer, som har opptrådt på «The Oprah Winfrey Show» og spilte Carrie Bradshaws assistent i den første «Sex and the city»- filmen, har gått ned 36 kilo siden hun ble frontfiguren til vektnedgangsprogrammet «Weight Watchers» i april i fjor. Stjernen har til sammen gått ned hele 12 klesstørrelser.

- Jennifer har endelig fått den kroppen hun har drømt om og hun vet hvor vanskelig det var å gå ned i vekt etter fødselen, forteller en kilde til National Enquirer.

Oscar-vinneren avslørte nylig at hun elsker å få komplimenter for måten hun ser ut.

- Jeg ser yngre ut nå enn jeg gjorde på High school. Det er aldri feil å få komplimenter for hvor bra jeg ser ut. Å være slank er en jobb, det er ikke enkelt, sa stjernen.

Og:

- Folk følger med og jeg føler meg presset til å holde den nye vekten ved like. Jeg blir brukt som et forbilde, og det inspirerer meg, fortalte Hudson.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Føler meg splitter ny etter slankingen!