Valentinsdagen 2020:

Unnfanget sønnen på valentinsdagen

Dette synes kjendisene om valentinsdagen.

VALENTINSDAGEN: Kjendisene har splittede meninger og planer for årets valentinsdag. Hanna-Martine S. Baller (t.v.), Sandra Lyng (midten) og Benjamin Ingrosso (t.h) har forskjellige erfaringer med dagen. Foto: Espen Solli/ Andreas Fadum, Se og Hør/ NTB scanpix
VALENTINSDAGEN: Kjendisene har splittede meninger og planer for årets valentinsdag. Hanna-Martine S. Baller (t.v.), Sandra Lyng (midten) og Benjamin Ingrosso (t.h) har forskjellige erfaringer med dagen. Foto: Espen Solli/ Andreas Fadum, Se og Hør/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Valentinsdagen er her og feires verden over, både for kjærester og single. Naturligvis har ikke alle en kjær person å feire dagen med, men flere benytter kanskje anledningen til å ta litt ekstra godt vare på seg selv.

Der er kjendisene også lik alle andre - noen har lagt planer for å gjøre dagen ekstra spesiell, mens andre tar det litt som det kommer.

En par som imidlertid har tatt valentinsdagen til nye høyder er artist Sandra Lyng Haugen (32) og forloveden Lasse Joachim Langerud.

Ble gravid

Da Se og Hør møtte 32-åringen på Vixen Awards i slutten av januar, kunne hun røpe at paret ikke har planlagt noe spesielt for årets valentinsdag.

Artisten kunne derimot avsløre en hendelse som utspilte seg for nøyaktig to år siden, som skulle snu livene deres på hodet.

BLE GRAVID: Sandra Lyng og kjæresten Lasse unnfanget sønnen Sander på valentinsdagen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BLE GRAVID: Sandra Lyng og kjæresten Lasse unnfanget sønnen Sander på valentinsdagen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Vi tror mest på det å feire kjærligheten i hverdagen. Men det er jo hyggelig å gå på en date på valentinsdagen også. Det var jo da Sander ble laget. Det gir jo mening hvis man teller seg frem til det, innrømmer hun lattermildt overfor Se og Hør.

Lyng ble mamma til lille Sander i slutten av oktober i 2018, og artisten har siden vært åpen om både sitt nye liv som mamma og en vanskelig fødsel.

- Det er jo ikke en dame

En annen norsk kjendis som setter stor pris på kjærligheten er Alex Rosén (51). Han er i år aktuell i «Torpet kjendis», der han skal konkurrere om en plass inne på årets «Farmen kjendis»-gård.

Rosén mener selv at han er romantikkens mann.

ROMANTISK: Alex Rosén mener selv at han er en romantisk mann. Her med kjæreste og barn. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør.
ROMANTISK: Alex Rosén mener selv at han er en romantisk mann. Her med kjæreste og barn. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør. Vis mer

- Jeg er en romantiker. Opptatt av kjærlighet. På valentinsdagen blir det gaver til de jeg elsker, forteller han til Se og Hør, da vi møter han i forkant av premieren på årets «Farmen Kjendis» og «Torpet Kjendis».

Rosén deler i dag to barn med sin mangeårige kjæreste Silje Annette Urbye, men før han møtte Urbye levde han et ungkarsliv, og var ifølge seg selv «Young, wild and free». På den tiden opplevde han det han omtaler som en rekke kleine dater.

- Det hendte at jeg plutselig kom jeg borti en som var homofil, eller en som var transseksuell. Jeg har hatt en del kleine dater, der jeg har funnet ut at «Oi, dette er jo ikke en dame». Men det gjør ikke noe, fordi kjærligheten er jo viktigst. Egentlig er jeg litt sånn multiseksuell, fordi jeg gir alle kjærlighet og oppmerksomhet. Jeg er kjærlighetens mann, forteller han.

For «Farmen»-deltakeren Hanna-Martine Slåttland Baller (20), er det hverdagskjærligheten som gjelder. Sarpsborg-jenta går nå inn i sitt sjette år med kjæresten Anders Dahle, og erkjenner at tradisjonene har blitt vasket ut litt.

HVERDAGSROMANTIKK: Hanna-Martine Slåttland Baller liker å fordele kjærligheten utover. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
HVERDAGSROMANTIKK: Hanna-Martine Slåttland Baller liker å fordele kjærligheten utover. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Paret har dermed ingen spesielle planer på valentinsdagen.

- Jeg skal trene med søsteren til Anders og så skal vi spise taco. Så kommer venninnen min, Lone. Så da blir vi en trio på valentinsdagen.

Hun forteller imidlertid til Se og Hør at kjæresten er svært flink til å ta vare på henne hver dag, og at den romantiske siden ved ham helt klart er til stede. 20-åringen er likevel tydelig på at hverdagskosen er en favoritt.

- Jeg vil si at det mest romantiske jeg og Anders gjør er å være sammen hjemme og lage god mat. Når vi er hjemme sammen og bare er oss to som ser serie, og ligger og pjusker og koser oss med god mat, det er det beste jeg vet.

Feirer alene

Det er riktignok ikke alle som har en partner å skjemme bort på en dag som dette. En av dem er den svenske kjekkasen Benjamin Ingrosso (22), som i fjor ble singel etter et seks år langt forhold med den svenske influenseren Linnea Widmark (23).

ALENE: Benjamin Ingrosso skal tilbringe valentinsdagen alene i år. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
ALENE: Benjamin Ingrosso skal tilbringe valentinsdagen alene i år. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Da Se og Hør møtte han under årets Vixen Awards hadde han ikke de store planene for valentinsdagen.

- Jeg har ingen kjæreste nå. Så jeg skal feire selv. Lære meg å elske meg selv. Lage pasta og se på en film, forteller han.

22-åringen kan derimot fortelle at han har kommet seg litt bort fra kjærlighetssorgen, og innrømmer at han nå har anskaffet seg Tinder, og har begynt å møte andre mennesker igjen.

FLØRTER: Rød Løpers programleder Kine Falch finner tonen med Benjamin Ingrosso på rød løper på Vixen Awards. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Heller ikke «Farmen Kjendis»-aktuelle Vidar Villa, hvis egentlige navn er Vidar André Grødset Mohaugen (30), har noen spesielle planer på kjærlighetens dag. Mohaugen er tilsynelatende singel, og var ikke engang klar over at valentinsdagen var rett rundt hjørnet da han møtte Se og Hør på torsdag.

HJEMME: Vidar Villa har ikke funnet kjærligheten, og skal tilbringe valentinsdagen hjemme. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
HJEMME: Vidar Villa har ikke funnet kjærligheten, og skal tilbringe valentinsdagen hjemme. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Vel, da er planene mine å ligge hjemme og være sliten. Jeg blir min egen valentine, konkluderer han.

Selv har han aldri vært på en skikkelig date, til tross for at han har vært i tidligere forhold. Men ifølge 30-åringen selv er han en romantisk person - og det enkle er det beste.

- Jeg syns det er koselig med romantikk. Jeg hadde jo kjæreste, men jeg syns det er kleint å kjøpe store smykker og sånn. Men små ting som smågodt, det er en fin valentinsgave, sier han.

AVSLØRER: «Farmen kjendis»-aktuelle Vidar Villa avslører at det blir litt drama også i årets sesong. Vis mer

Stina Bakken (27) er også å se på «Farmen»-gården sammen med ovennevnte Vidar Villa, men har i motsetning til 30-åringen både kjæreste og planer om å gjøre dagen helt spesiell. Dette skjer sammen med kjæresten Per Fredrik Åsly (33), bedre kjent som PelleK.

- Fredrik og jeg pleier jo å feire Valentine's. I år tenkte vi å dra ut til Farris Bad og spise litt gourmetmat. Kose oss med en romantisk middag, forteller Bakken til Se og Hør torsdag.

ROMANTISK MIDDAG: Blogger Stina Bakken skal på Farris Bad for å spise romantisk middag med forloveden. Foto: Espen Solli
ROMANTISK MIDDAG: Blogger Stina Bakken skal på Farris Bad for å spise romantisk middag med forloveden. Foto: Espen Solli Vis mer

Hun forteller at forloveden har en vane for å gi «crazy gaver», ikke bare på valentinsdagen, men også til hverdags.

- Etter at vi hadde vært sammen i et halvt år, en helt vanlig tirsdag, kom han plutselig med en Macbook til 25 000 kroner til meg. Han har alltid vært veldig gavmild, forteller hun.

Hverdagen er viktigst

Blogger og influenser Kristin Gjelsvik (33) mener derimot at valentinsdagen stort sett er som alle andre dager, og ser ikke hysteriet som skapes rundt dagen. Dette får hun støtte fra samboeren Dennis Poppe Thorsen (28) på.

HVERDAG: Kristin Gjelsvik og forloveden Dennis Poppe Thorsen mener det er viktig å feire kjærligheten hver dag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
HVERDAG: Kristin Gjelsvik og forloveden Dennis Poppe Thorsen mener det er viktig å feire kjærligheten hver dag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Selv forteller paret at de aldri har gjort noe på valentinsdagen, annet enn pizza og en god film.

- Det er som en hvilken som helst dag. Det er jo hyggelig å sette ekstra stor pris på hverandre. Men man skal kunne sette pris på hverandre hver dag, mener Gjelsvik, noe Thorsen sier seg enig i.

RASER I TAKKETALEN: Kristin Gjelsvik tar et oppgjør med Sophie Elise i takketalen på Vixen awards. Video: Kine Falch Vis mer

Paret ble i fjor vår foreldre til lille Falk (9 md.), og gikk nylig til innkjøp av en nybygd enebolig i Drammen - hvor den lille familien skal fortsette å pleie hverdagskjærligheten.

LES OGSÅ: - Må slutte å drikke for å vinne han tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer