Erling Braut Haaland:

Unner seg luksus på hjemmebane

Fotballstjernen får mye igjen for den elleville månedsleien.

PENGEGLIS: Erling Braut Haaland har til salt i grøten, og vel så det. Det vises særlig på valget av eiendom i Manchester. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
PENGEGLIS: Erling Braut Haaland har til salt i grøten, og vel så det. Det vises særlig på valget av eiendom i Manchester. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få kan skilte med en like imponerende og hurtigvoksende karriere som Erling Braut Haaland (22). Fotballstjernen har skiftet klubb flerfoldige ganger de siste årene, men spiller nå for Manchester City - klubben faren hans en gang i tiden også spilte for.

MARBELLA: Erling Braut Haaland skapte stemning da han tok over som DJ. Vis mer

Det intense livet som fotballspiller innebærer mye trening, en hektisk hverdag og utstrakt reisevirksomhet. Derfor er det utvilsomt deilig å kunne slappe av når man først kommer hjem. Den saken må Erling ha tatt på største alvor, for hans nye kåk i Manchester er mildt sagt imponerende.

Haaland leier nemlig en av eliteleilighetene i hjertet av Manchester. «Englehagen» er et luksuriøst høyhuskompleks som ligger midt i byens elegante Noma-distrikt.

Les mer om luksusboligen og se alle bildene på Se og Hør Pluss her.

Dyr leie

Her ligger leiekontraktene på mer enn 5000 britiske pund i måneden - eller rundt 60 000 norske kroner.

Leien er «peanøtter» for en ung mann som kan heve ukelønn på 4,5 millioner kroner. Det er ikke utenkelig at stjernen kjøper seg en bolig på sikt, men ser seg tilfreds med å leie foreløpig.

MARBELLA: Erling Braut Haaland koste seg på ferie, og overrasket alle da han dukket opp på stranden. Vis mer

Den høye husleien gjør at Haaland og de andre beboerne kan unne seg luksus av det helt spesielle slaget.

Boligkomplekset er spesielt tilrettelagt for idrettsutøvere og folk som er over gjennomsnittet interessert i å pleie kropp og sjel. Her kan Haaland og de andre beboerne nyte godt av et døgnåpent treningsstudio, som også er utstyrt med eget kryo-kammer for restitusjon etter trening.

Her kan kroppen bli nedkjølt med kald luft - helt ned til 130 minusgrader om man vil.

Plass for yoga

Den norske superspissen er kjent for å være en svoren tilhenger av yoga. Hans lotus-posisjon, sittende på gresset etter scoring, er allerede blitt ikonisk.

STJERNEBESØK: Mads Hansen hadde Erling Braut Haaland som gjest i podkasten sin og forteller hvordan han opplevde superspissen. Video: Rødt Kort. Vis mer

I toppen av leilighetskomplekset er det egne treningsplasser for yoga, helse og velvære.

Store deler av taket er dekket av en egen kunstgressbane, som trolig blir flittig brukt av Haaland og naboene. I samme leilighetskompleks, som i alt teller 466 boenheter, bor nemlig lagkameratene hans i Manchester City, Jack Grealish (26) og Ruben Dias (25).

Les mer om leiligheten og se de eksklusive bildene på Se og Hør Pluss.

LES OGSÅ: Raser etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer