NY SKANDALE: Manchester United-spiller Anderson tok like gjerne med seg vakre Leah til toalettet... Foto: AP
NY SKANDALE: Manchester United-spiller Anderson tok like gjerne med seg vakre Leah til toalettet... Foto: APVis mer

United-stjerne i ny skandale

Hadde sex på toalettet mens vennene satt i rommet ved siden av.

SEHER.NO: Manchester Uniteds midtbanespiller Anderson (19) - som er fra Brasil og som ikke kan engelsk - hadde litt av en festkveld da han var ute med lagkameraten Patrice Evra.

Først prøvde han å få Leah Houghton (20) til sengs foran øynene på alle venninnene hennes - og kamerat Evra. Deretter ledet han henne til badet - mens alle vennene ventet utenfor...

- Anderson kunne ikke snakke til henne fordi han er fra Brasil og ikke kan engelsk. Derfor tok han av seg på overkroppen, tok av seg alle klær untatt boxeren og sokkene - og presset henne mot senga foran øynene på alle sammen, sier en av Leahs venninner til News of the World.

- Hun spurte: "Hva gjør du"? Evra oversatte for Anderson, som deretter bare sa F**k, F**k, F**k, og dro henne med seg til toalettet.

Ifølge den engelske avisen skal de to ha hatt sex på den nevnte doen mens Evra satt igjen på soverommet og så tv.

Bakgrunnen for opptrinnet skal ha vært en svært så våt kveld på byen med blant andre Evra, Louis Saha og Danny Simpsons. De danset da Anderson - som opprinnelig heter Anderson Luís de Abreu Oliveira - skal ha oppdaget Leah og hennes venninner.

- Evra kom bort og sa at han likte henne. Etterpå kom Anderson halsende etter, forteller kilden, som også røper at det var United-spilleren selv som inviterte jentene med på fest.

- Vi var alle ganske fulle, så vi sa ja. Vi satte oss i to biler og endte opp på Mariott Hotel. Men der var det fullt, så vi kjørte videre til et hotell i nærheten. Men én gang vi kom inn på rommet begynte Anderson å strippe, sier hun.

Dette er ikke første gang at United-stjernen blir sexavslørt. I fjor skrev News of the World at 19-åringen hadde seg seg med fem prostituerte i hele seks timer i strekk: I huset til ingen ringere enn en annen lagkompis, Christiano Ronaldo.

LES OGSÅ: Ronaldo i orgie-skandale