Harry Styles fra One Direction:

Ungpikeidolet letter på sløret om kjærlighetslivet

Harry Styles har brutt med One Direction. Nå snakker han ut. 

SMELTER HJERTER: Harry Styles blir offisielt soloartist på fredag. I et nytt intervju forteller han hvordan det påvirker kjærlighetslivet hans. Foto: REX/Shutterstock, NTB scanpix
SMELTER HJERTER: Harry Styles blir offisielt soloartist på fredag. I et nytt intervju forteller han hvordan det påvirker kjærlighetslivet hans. Foto: REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Suksessgruppa One Direction har turnert verden flere ganger, og har toppet hitlistene med sine melodiøse poplåter om kjærlighet og flørting.

Det virker imidlertid som fasaden har begynt å slå sprekker. Flere i gruppa har valgt en solokarriere til fordel for samholdet. Zayn Malik (24) var først ute, og nå har også favoritten Harry Styles (23) gjort sin exit.

KJEKKAS: Harry Styles har fått tenåringsjenter verden over til å skrike, besvime og å synge med. Foto: NTB scanpix
KJEKKAS: Harry Styles har fått tenåringsjenter verden over til å skrike, besvime og å synge med. Foto: NTB scanpix Vis mer

Han har signert en solokontrakt, og debuterer i tillegg til sommeren som skuespiller. I et nytt intervju forteller han at de siste månedene bare har gått til jobb, og at han derfor ikke har tid til stort annet. Kjærligheten må blant annet settes på vent.

- Kjempelenge

Det er Mirror som først omtaler saken, der de siterer et intervju Styles hadde med britiske Radio 1. Styles er kjent for å være en notorisk skjørtejeger, og ryktes å ha holdt på med blant andre Caroline Flack, Kendall Jenner og Taylor Swift. Sistnevnte skal angivelig ha laget musikk om forholdet med Harry.

Nå har han derimot satt damene til side, i hvert fall for en stund.

- Jeg har ikke datet noen på kjempelenge. Jeg dro vekk for å spille i film og så gjorde jeg albumet, så jeg har ikke hat tid på en stund, sier han i radiointervjuet og fortsetter:

- Jeg startet på albumet i februar i fjor i tre uker, også måtte jeg stoppe i fem måneder for å spille inn film. Jeg begynte med musikken igjen i juli og ble ferdig med å skrive i desember, sier han.

RYKTENE GIKK: Kendall Jenner og Harry Styles så ut til å ha et ekstra godt øye til hverandre. Her fra ferien de hadde sammen tidligere i fjor. Foto: Splash News / NTB scanpix
RYKTENE GIKK: Kendall Jenner og Harry Styles så ut til å ha et ekstra godt øye til hverandre. Her fra ferien de hadde sammen tidligere i fjor. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Fredag slapp Styles sin første solosingel, og intervjuet med Radio 1 er det eneste han gjør i forbindelse med lanseringen. Når det kommer til spørsmålet om hvordan det er å ha et kjærlighetsliv som berømt, sammenligner han det med nettdating.

- Jeg føler at folk som dater nå, med alle disse nettgreiene, det kan du liksom gjøre med alle. Om du ser på noens profil før du møter dem er det liksom det samme, forklarer han.

TALENTFULLE: One Direction-gutta har smeltet mange unge pikehjerter siden de ble dannet av under X Factor i 2010. Nå er det snart bare tre igjen av de fem originalmedlemmene. Foto: NTB scanpix
TALENTFULLE: One Direction-gutta har smeltet mange unge pikehjerter siden de ble dannet av under X Factor i 2010. Nå er det snart bare tre igjen av de fem originalmedlemmene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Furore

På tross av at Harry Styles anses å være ett av de mest populære medlemmene i gruppa, er det andre som det siste året har klart å høste mer oppmerksomhet og flere medieoppslag.

I midten av mars skrev TMZ at 25 år gamle Louis Tomlinson ble fraktet til arresten etter å ha kommet i en ubehagelig situasjon med en fotograf på en flyplass i Los Angeles.

Nettstedet skriver at 25-åringen og kjæresten skulle hente bagasjen sin da det plutselig dukket opp flere fans og paparazzier rundt dem. Han skal ha kommet i en konflikt med en fotograf, som han til slutt skal ha kastet i bakken med hodet først.

Det er ikke kjent om også hun ble arrestert, med Tomlinson ble lagt i håndjern og fraktet til arresten. Det samme ble fotografen som han kranglet med. Louis ble arrestert mistenkt for vold. I en uttalelse til TMZ forteller en talsperson for sangeren at fotografen provoserte ungpikeidolet.

På omtrent denne tiden i fjor, ble det kjent at artist Cheryl Cole (33) hadde forelsket seg i «One Direction»-stjernen Liam Payne (23). Kun måneder etter at forholdet mellom Cheryl og Liam ble avslørt, begynte graviditetsryktene å svirre i utenlandske medier.

VISTE SEG FRAM: Popstjernen Cheryl og Liam Payne klarer ikke å skjule kjærligheten fra hverandre. Foto: NTB scanpix
VISTE SEG FRAM: Popstjernen Cheryl og Liam Payne klarer ikke å skjule kjærligheten fra hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sangerinnen, som er godt kjent for låten «Fight For This Love», holdt en lav profil og valgte å ikke kommentere saken.

I midten av mars kunne de likevel fortelle at de er blitt foreldre, til en liten gutt.

Paret, og det som var en ryktet graviditet, fikk mye oppmerksomhet i engelske og amerikanske tabloider. Paret valgte likevel å holde kortene tett til brystet.

LES OGSÅ: One Direction-stjernen i sorg etter å ha mistet moren (43)

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer