Ungkarskvinnen-stjerne funnet død

Kroppen ble funnet ved siden av en motorvei.

FUNNET DØD: Julien Hug, som var en av deltagerne i «The Bachelorette» på ABC i 2009, ble onsdag funnet død ved siden av en motorvei.  Foto: All Over Press
FUNNET DØD: Julien Hug, som var en av deltagerne i «The Bachelorette» på ABC i 2009, ble onsdag funnet død ved siden av en motorvei. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Julien Hug (35), som ble kjent gjennom sin deltagelse i realityserien «The Bachelorette» i USA, ble funnet død onsdag denne uken.

Ifølge Contact Music skal realitydeltagerens livløse kropp ha blitt funnet ved siden av en motorvei i California to dager etter at hans familie mistet kontakt med ham. Det bekrefter en talsperson for familien.

- Julien Hugs kropp ble funnet onsdag, sier Audrey Doherty, familiens PR-kvinne.

Riverside County Sheriff's Department sa i en pressemelding sent torsdag kveld at dødsfallet mest sannsynlig har naturlige årsaker, skriver Yahoo!News.

- Hug var på vei for å hjelpe til i familiens nyeste restaurant, Augusta Modern, i Palm Desert, da hans mobiltelefon gikk tom for strøm. Ingen har hørt fra ham siden, sier Doherty videre.

Ifølge pressetalskvinnen er familien knust over tapet. 

- De ønsker å sørge i fred. Det er ganske knusende, sier hun.

Politimannen Jee Borja forteller at kroppen ble funnet i området Pinyon Pines, som ligger øst for LA. Politiet har bekreftet Hugs identitet, men har så langt ikke villet kommentere dødsårsaken noe videre.

Ifølge en nær venn av Hug, som nettstedet Radar Online har snakket med, tyder det imidlertid på at realitystjernen har tatt livet sitt.

Ifølge Tom Ulrich, som er en venn av familien, ble han fortalt av venner i FBI at Hug hadde skutt seg selv i hodet.

- Jeg er i total sjokk. Da mine venner i FBI fortalte meg at Julien hadde skutt seg selv i hodet, falt jeg til knærne. Dette er en veldig tung dag for oss. Med all den velstanden og alle de privilegiene Julien hadde, kan jeg ikke fatte hvorfor han ville ta sitt eget liv. Jeg kan ikke tro at dette har skjedd. Hvorfor ville en så vakker mann ta livet sitt? sier Ulrich til nettstedet.


Ulrich tror også at foreldrene til Julien er fra seg over tapet, da han var deres eneste sønn.

- Han var deres eneste sønn. De må være totalt knust. Ingen har sett eller hørt fra foreldrene Bertrand og Denise. Hjertet mitt går ut til dem. Jeg kan ikke en gang begynne å fatte hva de nå går gjennom, sier han.


Familien til den avdøde realitystjernen eier to av San Diegos mest kjente og dyre restauranter: Bertrand at Mr. A's i San Diego og Mille Fleurs i Rancho Santa Fe.

Det var i 2009-sesongen av «The Bachelorette» på ABC at Hug hadde en sentral rolle. Realitydeltageren ble imidlertid sendt hjem av ungkarskvinnen Jillian Harris til fordel for meddeltager Ed Swiderski
.

Harris sier på sin Twitter-side at hun er i «dyp sorg» over tapet av Hug.

- Vær så snill å be en bønn for tapet av en venn denne morgenen. Livet er sårbart, ikke glem å elske de du elsker. Det er veldig vanskelig å finne ordene for å beskrive dette. Men jeg vil alltid huske Juliens snille væremåte og gode hjerte. Det vil bli sårt savnet, skriver Harris på sin Twitter-side. 

En av Hugs meddeltagere i «The Bachelorette», David Good, uttrykte også sin sorg over tapet av kameraten torsdag.

- Mine tanker og bønner går til Juliens familie. Jeg snakker på vegne av meg selv og hele gruppen som deltok i vår sesong av «The Bachelorette» når jeg sier at han var en fantastisk fyr. Julien var alltid den første som tilbød seg å lage mat i huset, og den som kom med vitser. Han kommer til å bli sårt savnet, sa Good.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sparket etter forhold til tv-frier