Ashley Hebert:

«Ungkarskvinnen» skilles etter åtte år

Hebert møtte ektemannen i tv-programmet «Ungkarskvinnen». Nå går de hver til sitt.

SKILLES: Ashley Hebert og J.P Rosenbaum skilles etter åtte år som gift. Her er paret avbildet i 2012. Foto: Amanda Schwab//REX/NTB
SKILLES: Ashley Hebert og J.P Rosenbaum skilles etter åtte år som gift. Her er paret avbildet i 2012. Foto: Amanda Schwab//REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På norsk tv har vi vitnet hele 15 sesonger av det populære kjærlighetsdramaet «The Bachelorette», bedre kjent som «Ungkarskvinnen» her til lands.

I programmets syvende sesong var det Ashley Hebert (35) som skulle finne kjærligheten - noe hun uten tvil gjorde. I siste episode ble hun nemlig fridd til av J.P. Rosenbaum (43), og paret giftet seg året etter.

I motsetning til de fleste andre par fra programmet holdt Hebert og Rosenbaum sammen. Nå skal imidlertid eventyret ha tatt slutt for dem også, etter åtte års ekteskap. Det er paret selv som deler nyheten.

Skilles

Det er på Instagram paret har delt nyheten om at de nå skilles. Til et bilde av seg selv og Rosenbaum som danser har Hebert skrevet følgende:

«Det er med et tungt hjerte at jeg deler med dere, at vi etter noen måneder som separert, har besluttet å skille lag. Vi har skapt de vakreste barna og delt minner som aldri vil bli glemt.»

Videre forteller hun at de har forsøkt å redde ekteskapet i flere år, men at forskjellene til slutt ble så store at det beste for barna vil være at de nå prøver å skape nye, separate liv.

Rosenbaum har delt samme bilde, men skriver at han har slitt med å sette ord på det hele.

«Jeg har skrevet og forandret på dette innlegget et dusin ganger, og hver gang føler jeg på samme nivå av vantro og en ekstrem tristhet. Samtidig som jeg innser at dette vil komme som et sjokk på alle, kan jeg forsikre om at dette er noe som har utviklet seg i forholdet vårt over lengre tid», skriver han blant annet.

Fikk barn sammen

Det er ikke å legge skjul på at de fleste parene fra «Ungkarskvinnen» ikke har holdt sammen over en lang periode etter endt innspilling. Likevel hadde fansen stor tro på Hebert og Rosenbaum, da de tross alt giftet seg og fikk barn sammen.

Nyheten om at paret skulle bli foreldre kom først i 2014.

LOVE ISLAND: Mie Cappelen og Ali Esmael fant kjærligheten på programmet «Love Island» i vinter. Siden da har det oppstått flere rykter om brudd mellom paret. Nå svarer de på ryktene. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Jeg er litt nervøs, men vi gleder oss veldig. Jeg har ønsket meg barn en stund, sa Hebert til In Touch i 2014 - samtidig som at hun viste frem babymagen på bladets forside.

Høsten samme år ønsket paret sønnen Ford (6) velkommen til verden, før de to år senere kunne kalle seg tobarnsforeldre da datteren Essie (3) ble født.

Flere brudd

Med Heberts skilsmisse er det bare fire par fra «Ungkarskvinnen» som fremdeles holder sammen. Trista Sutter, tidligere Rehn, var den aller første «Ungkarskvinnen», og etter 17 år er hun fremdeles gift med Ryan Sutter.

Desiree Hartsock fra sesong ni er fortsatt gift med Chris Siegfried, og Jojo Fletcher fra sesong 12 med sin Jordan Rogers. Rachel Lindsay, som for øvrig tok med sine menn til Norge i programmets 13. sesong, er også gift med Bryan Abasolo som fridde til henne i siste episode.

FORT I SVINGENE: Marius Hammer og Marielle Christina Trældal er nykommere i Dplay-serien «Singletown», og det tar ikke lang tid før fristelsene kommer på løpende bånd. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Heberts brudd er årets andre fra «Ungkarskvinnen». Becca Kufrin og Garret Yrigoyen, som møttes og forlovet seg i programmet i 2018, brøt nemlig forlovelsen tidligere i høst.

- Jeg tror ikke det kommer som et sjokk for noen, men Garrett og jeg har bestemt oss for å bryte forlovelsen vår, uttalte Kufrin i podkasten «Bachelor Happy Hour», ifølge US Weekly.

LES OGSÅ: Røper gravidnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer