Ashley Hebert:

«Ungkarskvinnen» skilles etter åtte år

Hebert møtte ektemannen i tv-programmet «Ungkarskvinnen». Nå går de hver til sitt.

SKILLES: Ashley Hebert og J.P Rosenbaum skilles etter åtte år som gift. Her er paret avbildet i 2012. Foto: Amanda Schwab//REX/NTB
SKILLES: Ashley Hebert og J.P Rosenbaum skilles etter åtte år som gift. Her er paret avbildet i 2012. Foto: Amanda Schwab//REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På norsk tv har vi vitnet hele 15 sesonger av det populære kjærlighetsdramaet «The Bachelorette», bedre kjent som «Ungkarskvinnen» her til lands.

I programmets syvende sesong var det Ashley Hebert (35) som skulle finne kjærligheten - noe hun uten tvil gjorde. I siste episode ble hun nemlig fridd til av J.P. Rosenbaum (43), og paret giftet seg året etter.

I motsetning til de fleste andre par fra programmet holdt Hebert og Rosenbaum sammen. Nå skal imidlertid eventyret ha tatt slutt for dem også, etter åtte års ekteskap. Det er paret selv som deler nyheten.

Skilles

Det er på Instagram paret har delt nyheten om at de nå skilles. Til et bilde av seg selv og Rosenbaum som danser har Hebert skrevet følgende:

«Det er med et tungt hjerte at jeg deler med dere, at vi etter noen måneder som separert, har besluttet å skille lag. Vi har skapt de vakreste barna og delt minner som aldri vil bli glemt.»

Videre forteller hun at de har forsøkt å redde ekteskapet i flere år, men at forskjellene til slutt ble så store at det beste for barna vil være at de nå prøver å skape nye, separate liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer