Ungkarskvinnen blir tobarnsmor

Jen Schefft gravid igjen.

DEN GANG DA: Jen Schefft ble kjent da hun mottok den siste rosen av Andrew Firestone. Paret har i dag funnet lykken på hver sin kant. Foto: TVNorge
DEN GANG DA: Jen Schefft ble kjent da hun mottok den siste rosen av Andrew Firestone. Paret har i dag funnet lykken på hver sin kant. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Ann Schefft (35) ble kjent da hun var med på Ungkaren som ble sendt på TVNorge i 2003. Hun stakk av med den siste rosen, da Andrew Firestone (36) lette etter en ny kjæreste.

Lykken holdt ikke lenge, og to år senere ble hun utnevnt som selveste ungkarskvinnen i reality-serien med samme navn. Heller ikke her fant Schefft mannen i sitt liv.

Det var ikke før hun var på blind date i 2008 at hun fant sin nåværende ektemann Joe Waterman (37). De giftet seg i mai året etter, og ble foreldre til lille Mae Elizabeth som i dag er litt over ett år.

Nå smiler lykken på ny for paret, som venter barn nummer to.

- De er overlykkelige over å skulle bli foreldre igjen. De ser frem til å utvide familien, og deres lille datter gleder seg til å bli storesøster, sier en kilde nær paret til nettstedet People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun er vakker, frisk og velskapt, avslører prinsen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer