Ungkarskvinnen blir tobarnsmor

Jen Schefft gravid igjen.

DEN GANG DA: Jen Schefft ble kjent da hun mottok den siste rosen av Andrew Firestone. Paret har i dag funnet lykken på hver sin kant. Foto: TVNorge
DEN GANG DA: Jen Schefft ble kjent da hun mottok den siste rosen av Andrew Firestone. Paret har i dag funnet lykken på hver sin kant. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Jennifer Ann Schefft (35) ble kjent da hun var med på Ungkaren som ble sendt på TVNorge i 2003. Hun stakk av med den siste rosen, da Andrew Firestone (36) lette etter en ny kjæreste.

Lykken holdt ikke lenge, og to år senere ble hun utnevnt som selveste ungkarskvinnen i reality-serien med samme navn. Heller ikke her fant Schefft mannen i sitt liv.

Det var ikke før hun var på blind date i 2008 at hun fant sin nåværende ektemann Joe Waterman (37). De giftet seg i mai året etter, og ble foreldre til lille Mae Elizabeth som i dag er litt over ett år.

Nå smiler lykken på ny for paret, som venter barn nummer to.

- De er overlykkelige over å skulle bli foreldre igjen. De ser frem til å utvide familien, og deres lille datter gleder seg til å bli storesøster, sier en kilde nær paret til nettstedet People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun er vakker, frisk og velskapt, avslører prinsen