Ungkarskvinnen blir mor

Trista og Ryan Sutter venter sitt første barn.

FORELSKET: Trista og Ryan møttes i den amerikanske versjonen av Ungkarskvinnen på TVNorge. Nå kommer barnet. Foto: TVNorge
FORELSKET: Trista og Ryan møttes i den amerikanske versjonen av Ungkarskvinnen på TVNorge. Nå kommer barnet. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: - Etter å ha forsøkt i to år er vi nå utrolig lykkelige, sier Trista Sutter (34) til People.


Trista møtte ektemannen Ryan (32) gjennom TVNorge-programmet Ungkarskvinnen i 2002. I 2003 kunne en hel verden følge bryllupet deres på TV - nå venter paret endelig sitt første barn.


- Jeg har hatt forferdelig morgenkvalme, men alle sier at det er et tegn på et sunt svangerskap, stråler TV-kjendisen som nå er 14 uker på vei.


LES OGSÅ: Ungkar ble tvillingpappa


Ryan, en brannmann fra Colorado, fikk de gode nyhetene av sin kone da han landet på flyplassen i Denver 18. desember etter en ekspedisjon i Argentina.


- Det er tre timer å kjøre fra flyplassen til der vi bor, og jeg kunne ikke vente, så jeg dro ham til bort til et rolig område i bagasjehallen og fortalte ham det der, sier Trista.


VIL DU BLI FADDER? Les mer her (ekstern lenke)


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer