Hannah Brown:

«Ungkarskvinnen» avslører alkoholmisbruk

Den tidligere ungkarskvinnen innrømmer at rampelyset ble for mye.

INNRØMMER: TV-personlighet Hannah Brown snakker ut om tiden etter «Ungkarskvinnen». Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB
INNRØMMER: TV-personlighet Hannah Brown snakker ut om tiden etter «Ungkarskvinnen». Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske TV-profilen Hannah Brown (27) ble først kjent da hun var en av rundt tretti kvinner, som skulle kjempe om hjertet til Colton Underwood (30) i det populære datingprogrammet «Ungkaren».

Brown ble imidlertid ikke Underwoods utvalgte, men ble raskt kunngjort som den neste ungkarskvinnen i programmet med samme navn.

Som frontfigur i et av amerikas mest populære programmer, følger riktignok en plass i rampelyset. Det skal ikke Brown ha taklet særlig godt.

NY REALITY: 8. mai er det premiere på «Love in the Jungle» på Discovery+. Her skal 14 single mennesker finne kjærligheten mens de oppfører seg som dyr. Video: Rød Løper / Discovery+ Vis mer

Fant ikke ro

Brown gikk fra å leve et helt vanlig liv til å være på TV-ruten nesten hver uke i et helt år. Da hun fredag gjestet talkshowet «The Tamron Hall Show» fortalte hun at omstillingen fra privat til offentlig person var vanskelig å takle.

Intervjuet er gjengitt av US Weekly.

- Jeg har egentlig aldri vært en som drikker, men så var jeg på TV nesten hver mandag i et helt år, og visste ikke hvordan jeg skulle takle at livet mitt ble så brettet ut for offentligheten, sier hun.

Hun forteller videre at hun alltid har vært flink til å ha et smil om munnen, og skal ha vært god på å gjemme det hun egentlig føler.

ALDRI SKJEDD FØR: I programmet «Ungkarskvinnen» pleier det å gå en hel sesong før hovedpersonen velger seg en frier. Tidenes eldste «Ungkarskvinne», Clare Crowley, trengte bare to uker. Men er de fortsatt sammen? Video: ABC Vis mer

- Men så, når jeg var hjemme alene var et glass vin det eneste som virkelig ga meg ro, forteller hun.

Det som startet med ett glass, ble imidlertid raskt til flere.

- Jeg har ingen unnskyldninger for feilene jeg har gjort, jeg var ikke på det beste stedet i livet mitt. Og jeg visste heller ikke hvilke ressurser jeg hadde tilgang på for å få hjelp.

Dramatisk fortid

Som mange fikk med seg, endte ikke «Ungkarskvinnen» bra for Hannah Brown. Hun ble først fridd til av deltaker Jed Wyatt, men forlovelsen ble brutt da hun oppdaget at han ikke hadde vært ærlig.

I dag har hun imidlertid funnet lykken med Adam Woolard, som hun møtte på en datingapp i 2020.

- Han kjenner seg selv og jeg mener det er noe av det beste. Han er veldig selvsikker på hva han fortjener og hva han ønsker å gi andre. Han er genuin og han er virkelig en av de beste menneskene jeg har møtt. Og så er han veldig søt, fortalte Brown om kjæresten til People i fjor høst.

LES OGSÅ: Deler gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer