SLUTT: Forholdet mellom Ungkarskvinnen DeAnna Pappas og hennes snowboardforlovede Jesse Csincsak er nå over.  Foto: Stella
SLUTT: Forholdet mellom Ungkarskvinnen DeAnna Pappas og hennes snowboardforlovede Jesse Csincsak er nå over. Foto: StellaVis mer

Ungkarskvinnen avlyser bryllupet

Jeg trodde han var min eventyr-slutt.

SEHER.NO: Flotte DeAnna Pappas (26) var en av to finalister som fikk hjertet knust av den amerikanske Ungkaren Brad Womack (35) i den 11. sesongen av realityserien "The Bachelor", som ble sendt på TVNorge tidligere i høst.

Men kun måneder etterpå, under et besøk på "The Ellen DeGeneres Show", fikk den søte 26-åringen den gledelige nyheten om at hun var plukket ut til å være den nye Ungkarskvinnen.

Gjennom realityserien "The Bachelorette", som ble sendt i USA i vår, traff hun så snowboarderen Jesse Csincsak (26), som hun forelsket seg i, og det hele endte opp med at de to forlovet seg.

Men nå viser det seg altså at DeAnna likevel ikke får den eventyrslutten hun hadde håpet på.

Mandag denne uken kunne nemlig InTouch Magazine bekrefte at forlovelsen mellom de to er brutt. Dermed blir det heller ikke noe drømmebryllup på den tidligere Ungkarskvinnen.

- Jeg følte virkelig at jeg kom til å tilbringe resten av livet mitt med han. Jeg trodde han var min eventyr-slutt. Men etter at showet var over og vi slo oss til ro med våre normale liv, skjønte jeg etterhvert at vi var to helt forskjellige mennesker og at det ikke kom til å fungere, sier DeAnna.

Men til tross for at hun nå har hatt to mislykkede forsøk på å finne kjærligheten, har ikke 26-åringen gitt opp kjærligheten.

- Jeg tror fortsatt på kjærligheten. Mer enn noe annet har jeg lyst til å treffe noen jeg kan tilbringe resten av livet med, sier hun.

Skjønnheten har også bestemt seg for å donere forlovelsesringen sin til veldedighet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Hvor er ungkarene nå?