GÅR FRA HVERANDRE: Etter seks måneder som forlovede, er lykken over for «Ungkarskvinnen» Andi Dorfman og hennes beiler Josh Murray. Foto: All Over Press
GÅR FRA HVERANDRE: Etter seks måneder som forlovede, er lykken over for «Ungkarskvinnen» Andi Dorfman og hennes beiler Josh Murray. Foto: All Over PressVis mer

«Ungkarskvinnen» Andi Dorfman er singel igjen

Seks måneder etter at hun forlovet seg på TV, er bryllupet avlyst.

SEOGHØR.NO: Andi Dorfman (27) håpet at hun hadde funnet mannen i sitt liv, da hun i juli forlovet seg med Josh Murray i finalen av realityserien «Ungkarskvinnen».

Men seks måneder etter den romantiske avslutningen på TV-serien - som i Norge har vært sendt på kanalen FEM - har lykken tatt slutt for paret.

En talsmann for de to TV-stjernene bekrefter bruddet til nettsiden Huffington Post.

TV-STJERNER: Josh Murray og Andi Dorfman har blitt kjent over store deler av verden etter at de fant hverandre på TV. Nå er begge single igjen. Foto: All Over Press
TV-STJERNER: Josh Murray og Andi Dorfman har blitt kjent over store deler av verden etter at de fant hverandre på TV. Nå er begge single igjen. Foto: All Over Press Vis mer

- Etter flere måneder som forlovede og etter å ha jobbet med forholdet vårt, har vi bestemt oss for å gå hver vår vei. Det er trist at dette skjer, men vi er enige om at dette er best for oss begge, sier paret i en felles uttalelse.

De to kom sammen på premieren av den sesongen av TV-serien «Ungkaren» mandag, men sa da ifølge Huffington Post at de «ikke hadde noen konkrete planer» rundt bryllupet.

Dorfman var også med i en tidligere sesong av «Ungkaren», men valgte da å forlate serien etter å ha røket uklar med TV-sjekkeren Juan Pablo Galavis.

Innspillingen av hennes sesong som «Ungkarskvinnen» ble også rammet av tragedie, da en av hennes friere døde i en paragliderulykke etter at innspillingen var over.

LES OGSÅ: - Det blir vanskelig å tenke seg livet uten ham