Ungkaren utsatt for rykteflom

Nå forklarer han hva denne meldingen egentlig betyr...

ØNSKER BARN ETTER HVERT: - Ja, jeg ønsker meg jo barn og vi har jo snakket litt om det. Men vi har tross alt akkurat blitt samboere, og får testet ting litt nå, sier Stig Kjos til Seher.no. Foto: Stella Pictures
ØNSKER BARN ETTER HVERT: - Ja, jeg ønsker meg jo barn og vi har jo snakket litt om det. Men vi har tross alt akkurat blitt samboere, og får testet ting litt nå, sier Stig Kjos til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne uka ble det kjent at den tidligere «Ungkaren» Stig Kjos har blitt samboer med sin kjæreste, Therese Haugsnes. Men allerede før den tid begynte ryktene å gå om at det forelskede paret venter barn.

Det stemmer ikke, forteller Kjos til Seher.no.

- Nei, jeg skal ikke bli pappa, men folk ringer stadig vekk og spør om det. Jeg skjønner ikke helt hvor det kommer fra, sier Stig Kjos til Seher.no.

Ryktene blir nok ikke mindre av at en person hinter kraftig frampå om hva som kan være i vente på  Eks-Ungkarens vegg på nettsamfunnet Facebook...

«Da får jeg min tilbake snart da. Gleder meg til å se bebbisen deres», skriver personen.

Men kommentaren har ikke noe med den typen barn å gjøre, avslører Kjos.

- He he, nei, det er den nye bilen vår det snakkes om der, forteller han.

- Ønsker du deg barn etter hvert da, Stig?

- Ja, jeg ønsker meg jo barn og vi har jo snakket litt om det. Men vi har tross alt akkurat blitt samboere, og får testet ting litt nå. Det er vel uansett greit å være sammen i litt mer enn ett år før man bestemmer seg for å få barn, sier han til Seher.no.

Gjennom «Ungkaren 20 vs. 40» på TVNorge i 2008 valgte Stig Kjos til slutt Natalia Davadi. De to var sammen i om lag ett år. Senere fant han altså lykken med Therese, som kom på andreplass i Scandinavian Top Model i 2006.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå er det serious shit