UTRO: Ben Flajnik kysset tre ulike kvinner på én helg i sin hjemby San Francisco, men benekter at de er mer enn bare gode venner. Foto: All Over
UTRO: Ben Flajnik kysset tre ulike kvinner på én helg i sin hjemby San Francisco, men benekter at de er mer enn bare gode venner. Foto: All OverVis mer

«Ungkaren» tatt for utroskap

Den nyforlovede realitystjernen Ben Flajnik kysset tre ulike jenter på én helg.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske «Ungkaren» Ben Flajnik fant lykken på TV - uten at vi avslører med hvem for TVNorges seere.  Men det stoppet ham ikke fra å flørte med tre ulike kvinner på en og samme helg i San Francisco i midten av februar.

Under en «After the Final Rose»-spesial benektet Flajnik å ha kysset en kvinne i en park nær den berømte Golden Gate Bridge, men bilder Us Weekly publiserer viser tydelig at Ungkaren var utro den 18. februar i år.

- Ben så ikke ut til å bry seg om noen så ham, selv med tanke på statusen han har fått etter å ha vært på TV i beste sendetid for å finne ekte kjærlighet, sier en kilde til Us Weekly.

Dagen før kysset i parken, den 17. februar, ble Ben observert da han kysset og klemte på en jente på en pub i San Francisco.

- Ben og denne jenta så ut til å være beruset, og hadde en hyggelig stund. Du gjorde rare dansebevegelser, lo og tullet, sier et øyenvtitne til det amerikanske nettstedet.

Etter pub-besøket skal Flajnik ha tatt med seg en rekke jenter hjem til sin leilighet.

«Ungkaren» selv nekter for at de tre kvinnene han anklages for å ha vært utro med er noe annet enn gamle venner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Ungkaren» er den verste tiden i livet mitt