SIKTET: Den tidligere «The Bachelor»-stjernen Chris Soules var mandag i en bilulykke, som resulterte i at en mann i 60-årene døde. Han forlot åstedet, og ble seinere arrestert i sitt eget hjem. Foto: Shutterstock, NTB Scanpix 
SIKTET: Den tidligere «The Bachelor»-stjernen Chris Soules var mandag i en bilulykke, som resulterte i at en mann i 60-årene døde. Han forlot åstedet, og ble seinere arrestert i sitt eget hjem. Foto: Shutterstock, NTB Scanpix Vis mer

«The Bachelor»:

«Ungkaren»-stjerne siktet etter dødelig påkjørsel

Chris Soules skal ifølge politiet ha forlatt åstedet etter hendelsen. 

(Seoghør.no): Den amerikanske utgaven av «Ungkaren», bedre kjent som «The Bachelor», har gått over skjermen i USA i over 20 sesonger. Det kan late til at folk ikke blir lei konseptet, der en mann må velge seg ut én heldig blant flere friere.

I den 19. sesongen, som gikk på TV i 2015, var det ungkaren Chris Soules (35) som skulle finne kjærligheten.

Gjennom en rekke episoder delte han ut roser til jentene, et symbol på at de får bli igjen i konkurransen, helt til det bare var en heldig ungkarskvinne igjen. I siste episode valgte han seg ut Whitney Bischoff, som han forlovet seg med.

Forlovelsen varte imidlertid ikke spesielt lenge, og han ble brått singel igjen. Nå er det imidlertid noe helt annet enn romantikk og opptredener på fjernsyn den tidligere realitykjendisen får oppmerksomhet for.

Siktet

I Iowa er han siktet etter å ha forlatt åstedet der en person døde som følge av en påkjørsel. Det skriver The New York Times.

SIKTET: Den tidligere TV-stjernen Chris Soules er siktet for å ha forlatt et påkjørselsåsted, der en mann i 60-årene døde. Dette fotografiet ble tatt av ham på politistasjonen etter arrestasjonen. Foto: Buchanan County Sheriff's Office
SIKTET: Den tidligere TV-stjernen Chris Soules er siktet for å ha forlatt et påkjørselsåsted, der en mann i 60-årene døde. Dette fotografiet ble tatt av ham på politistasjonen etter arrestasjonen. Foto: Buchanan County Sheriff's Office Vis mer

«Ungkaren»-stjernen skal ifølge politiet i delstaten ha vært i en ulykke rundt klokka halv ni mandag kveld amerikansk tid. I byen Aurora ble en traktor fra John Deere truffet av en 2008 Chevrolet Silverado bakfra, som fikk traktoren til å havne i grøfta.

Chevroleten tilhører Soules og traktoren tilhørte en mann på 66 år, som døde som følge av skadene han pådro seg.

Reality-profilens bil havnet i en annen grøft etter ulykken, og han forlot åstedet før etterforskere rakk å ankomme. Politiet fant 35-åringen i sitt eget hjem kort tid etter.

FORLOT STEDET: Det var her den fatale ulykken fant sted. En mann i 60-årene døde som følge av skadene han pådro seg. Foto: Splash News, NTB Scanpix
FORLOT STEDET: Det var her den fatale ulykken fant sted. En mann i 60-årene døde som følge av skadene han pådro seg. Foto: Splash News, NTB Scanpix Vis mer

Han ble fraktet inn i arresten i Buchanan County-fengselet, der han ble siktet for å ha forlatt et åsted etter en fatal ulykke.

Stjernen forlot fengselet tirsdag morgen amerikansk tid, etter å ha betalt en kausjon på 85 500 norske kroner. Politiet jobber nå med å etterforske saken. Ingen annen offisiell informasjon er foreløpig gitt ut av sheriffkontoret. Det er ikke mistenkt at han kjørte i ruspåvirket tilstand.

I en uttalelse, gitt til RadarOnline, beklager Soules hendelsen.

- Chris var involvert i en ulykke mandag kveld i en landlig del av Iowa, nær sitt eget hjem. Han er knust over å høre at 66-åringen døde. Hans tanker er med den avdødes familie, sier en talsperson for TV-profilen.

KJØRTE INN: Det var denne bilen, en pickup fra Chevrolet, som realitystjernen kjørte. Bildet la han ut på Instagram 31 uker før det fatale krasjet skjedde. Foto: Splash News, NTB Scanpix
KJØRTE INN: Det var denne bilen, en pickup fra Chevrolet, som realitystjernen kjørte. Bildet la han ut på Instagram 31 uker før det fatale krasjet skjedde. Foto: Splash News, NTB Scanpix Vis mer

Flere opptredener

I Norge har 35-åringen vært å se på kanalen FEM, som har sendt mange av «Ungkaren»-sesongene.

I løpet av den 19. sesongen kunne man blant annet sett Chris på stevnemøter på elegante cocktail-fester, i varmluftsballong og på kritthvite strender i Bali. Men den nå siktede TV-stjernen har ikke alltid vært like heldig på kjærlighetsfronten. Det kunne han selv avsløre i 2015.

- Vi gikk ut på middag på en fin restaurant og daten min drakk opp to, tre flasker vin alene. Først tenkte jeg «Okay, hun liker å drikke. Det finnes verre ting i verden enn det», men etterhvert som hun ble full, forsvant hun plutselig, delte han med People.

UNGKAR: Her er alle de 30 kvinnene Chris fikk selskap av under «Ungkaren»-sesongen. Foto: Promobilder / ABC
, NTB Scanpix
UNGKAR: Her er alle de 30 kvinnene Chris fikk selskap av under «Ungkaren»-sesongen. Foto: Promobilder / ABC , NTB Scanpix Vis mer

Men historien endte ikke der.

- Det viste seg at hun lå ute på fortauet og fniste. Hun var helt ute av kontroll. Jeg løftet henne opp og fikk henne inn i bilen. Hun hadde det gøy - det hadde ikke jeg, fortalte den nå siktede kjendisen videre.

Soules har også vært å se på skjermen i hjemlandet ved en rekke andre anledninger. I 2014 var han med i «Ungkarskvinnen», eller «The Bachelorette», som frier. Han kom ikke spesielt langt i sesongen.

Etter sin egen «Ungkaren»-debut bestemte han seg for å smi mens jernet var varmt. Det resulterte i en deltakelse i «Skal vi danse», eller «Dancing with the Stars», der han endte på en femteplass. Soules dukket også opp i serien «Worst Cooks in America».