«Ungkaren»-frieren Vienna Girardi:

«Ungkaren»-stjerne mistet tvillinger

- Jeg gjorde alt jeg kunne for å redde dem.

HJERTESORG: Vienna Girardi (t.h.) bekrefter på Facebook at hun har mistet to barn i spontanabort. Her er hun i «Ungkaren» i 2010. Foto: TVNorge.
HJERTESORG: Vienna Girardi (t.h.) bekrefter på Facebook at hun har mistet to barn i spontanabort. Her er hun i «Ungkaren» i 2010. Foto: TVNorge. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I 2010 svevde Vienna Girardi (31) i lykkerus, da hun kapret «Ungkaren»-sjekkeren Jake Pavelka i den populære TV-konkurransen.

Men forholdet gikk i stykker kort tid etter at innspillingen var over, og nå har Vienna opplevd en ny nedtur i privatlivet.

På avslører den tidligere TV-frieren at hun har mistet to tvillingbarn i en spontanabort.

Spontanaborten skjedde 18 uker inn i svangerskapet, ifølge People.

FORLOVET SEG: Jake Pavelka fridde til Vienna på TV, men forholdet tok slutt kort tid etter innspillingen. Foto: TVNorge.
FORLOVET SEG: Jake Pavelka fridde til Vienna på TV, men forholdet tok slutt kort tid etter innspillingen. Foto: TVNorge. Vis mer

«Jeg tilbrakte to dager på sykehuset og gjorde alt jeg kunne for å redde dem», skriver den sønderknuste realitystjernen i Facebook-innlegget.

«Mine små engler dro til himmelen 5. august, og jeg måtte hasteopereres og tilbringe fire dager på sykehuset».

Viennas talsmann, Richard Harlow, sier til People at hasteoperasjonen skal ha vært så dramatisk at den nesten kostet TV-stjernen livet.

- Den andre dagen på sykehuset brøt hun ut i sjokk og pådro seg en sterk feber. Hun ble fraktet rett til operasjonssalen og døde nesten.

Vienna og Jake fikk mange fans da de fant kjærligheten på TV i 2010, men bruddet etterpå ble en skitten affære.

Da de to stilte til et intervju med «Ungkaren»-programleder Chris Hanson etter at innspillingen var over i 2010, skal det hele ha endt med en bitter krangel.

- Vienna kaller Jake en løgner og en kjendishore. Jake føler at Vienna alltid trykker ham ned. De begynner å krangle om hvem som gjorde det slutt med hvem, skrev TV-kanalen i en pressemelding.

Etter hva ABC kaller en «intens verbal konfrontasjon», skal Vienna ha brutt sammen i tårer og stormet ut av TV-studioet.

Én ting er de to eksene i hvert fall enige om. Kjærligheten de hadde var nemlig ekte, selv da ikke kameraer var til stede.

- Men nå er det ikke lenger mulig for dem å reparere forholdet, mente ABC gjennom pressemeldingen.

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner gråt etter at hun ba om abort

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer