BLIR TANTE OG ONKEL: Stig Kjos valgte vakre Natalia Davadi som sin favoritt i Ungkaren på TVNorge. Nå er hennes søster gravid med sitt første barn. Foto: TVNorge
BLIR TANTE OG ONKEL: Stig Kjos valgte vakre Natalia Davadi som sin favoritt i Ungkaren på TVNorge. Nå er hennes søster gravid med sitt første barn. Foto: TVNorgeVis mer

Ungkaren-Stig blir onkel

- Dette var veldig gledelige nyheter, sier Stig Kjos.

SEHER.NO: Da han var med i Ungkaren på TVNorge la ikke Stig Kjos (31) skjul på at han lenge har ønsket seg barn. Men selv om TV-kjendisen selv ikke har baby på vei for øyeblikket, kan han likevel glede seg over at det snart kommer et nytt tilskudd til "familien".

Kjæresten Natalia Davadis (23) lillesøster Stephanie (21), som var med i Frøken Norge 2007, er nemlig fire måneder på vei med sitt første barn.

- Det blir årets julepresang det, men det er noen dager før julaften, sier Natalia til Seher.no. Den vakre Ungkaren-vinneren har selv en sønn på fem år, og kan dermed gi søsteren gode råd under graviditeten.

- Jeg sier at hun må slappe av, ta det med ro og kose seg mens hun er gravid, for tiden går så fort.

Stig synes også familieforøkelsen er gode nyheter, og utelukker ikke en tur til Trondheim for å hilse på den lille babyen når den kommer til verden.

- Ja, det må jeg gjøre. Dette var veldig gledelige nyheter. Så sant alt er i orden, men det virker jo som det er hyggelig, sier Stig til Seher.no.

Men selv om Stig har ønsket seg barn i mange år, har han ingen umiddelbare planer om å skaffe seg egne barn.

- Det bør komme litt senere i et forhold. Først må man oppleve ting sammen, sier den barske 31-åringen.

Stephanie Davadi ønsker ikke å kommentere graviditeten overfor Seher.no.

LES OGSÅ: Du kan bo hos Ungkaren!