Colton Underwood:

«Ungkaren» står frem som homofil

Underwood deltok i amerikanske «Ungkaren» i 2019, men nå røper 29-åringen at han liker menn.

VAR SAMMEN: Underwood fant lykken med Cassie Randolph under innspillingen, men de gjorde det slutt i mai 2020. Nå står han frem som homofil. Foto: Pa Photos / NTB
VAR SAMMEN: Underwood fant lykken med Cassie Randolph under innspillingen, men de gjorde det slutt i mai 2020. Nå står han frem som homofil. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere «The Bachelor»-stjernen Colton Underwood (29) står onsdag frem som homofil i et intervju på «Good Morning America». 29-åringen deltok i programmet i 2019, men nå forteller «Ungkaren» åpenhjertig at han foretrekker menn.

- Jeg har rømt fra meg selv i veldig lang tid. Jeg fant ut av dette tidligere i år og har prosessert det for meg selv, og neste steg i alt dette er å fortelle det til folk, forteller Underwood i intervjuet, gjengitt av Page Six.

Han forteller videre at han forsto at han var «annerledes» allerede da han var seks år gammel, og forklarer at han nå er lykkeligere og friskere enn han noensinne har vært.

Veien dit har ikke vært lett, og han forteller at han var på et «mørkt og dårlig» sted i tida før han innså at han var homofil.

- Den overordnede grunnen til at jeg sier det nå, er fordi at jeg kom til et sted hvor … Jeg ville heller dø enn å fortelle at jeg var homofil, forteller Underwood.

Det gikk så langt at han et på et tidspunkt våknet opp om morgenen og ikke ønsket å leve lenger, noe 29-åringen beskriver som en stor oppvekker.

STÅR FREM: Colton Underwood, kjent som «Ungkaren» fra sesong 23, forteller at han er homofil. Foto: Gary Gerard Hamilton / AP / NTB
STÅR FREM: Colton Underwood, kjent som «Ungkaren» fra sesong 23, forteller at han er homofil. Foto: Gary Gerard Hamilton / AP / NTB Vis mer

Beklager til eksen

Det var flere som lot seg begeistre da Underwood ble valgt til den 23. «Ungkaren» i 2019. Cassie Randolph (25) var blant dem som kjempet om hjertet hans i programmet.

De fant tonen under innspillingen, og «The Bachelor»-stjernen valgte til og med å avbryte innspillingen før planlagt slutt for å vise sin kjærlighet til Randolph.

Det gikk imidlertid ikke knirkefritt for seg. Da Underwood erklærte sin kjærlighet for 25-åringen og sendte de to gjenværende deltakerne hjem, ble han nemlig dumpet av Randolph. Hun var den gang ikke klar for en eventuell forlovelse.

ALDRI SKJEDD FØR: NB! Spoiler dersom du ser programmet på norsk TV! I programmet «Ungkarskvinnen» pleier det å gå en hel sesong før hovedpersonen velger seg en frier. Tidenes eldste «Ungkarskvinne», Clare Crawley, trengte bare to uker. Men er de fortsatt sammen? Video: ABC Vis mer

Etterpå fant de likevel tonen, og ble et par. Forholdet skulle imidlertid ikke vare, og i mai fjor var det slutt en gang for alle mellom Underwood og Randolph. Det bekreftet Underwood selv på Instagram.

«Noen ganger er det meningen at man bare skal være venner, og det er greit. Vi har begge vokst så mye og vært gjennom så mye sammen, så dette er ikke slutten på vår historie, det er starten på et nytt kapittel for oss», skrev han den gang.

I intervjuet med «Good Morning America» ønsker «The Bachelor»-stjernen å beklage overfor ekskjæresten.

- Jeg vil beklage for hvordan ting ble til slutt. Jeg rotet det til. Jeg tok en rekke dårlige valg, forteller Underwood.

29-åringen medgir likevel at han elsket Randolph, noe som gjorde det desto vanskeligere og forvirrende for ham å finne ut av sin egen seksualitet.

LES OGSÅ: Avslører datterens navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer