Ungkaren slo "Paradise Hotel"

- Det blir stadig mer følelser.

POPULÆR: Ungkaren Jørgen Festervoll slo tilbake og trakk 46 000 flere seere enn "Paradise Hotel" torsdag. Foto: TVNorge
POPULÆR: Ungkaren Jørgen Festervoll slo tilbake og trakk 46 000 flere seere enn "Paradise Hotel" torsdag. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at realityserien "Ungkaren" i forrige uke kun samlet 195 000 seere, satset TV Norge på at gårsdagens dobbeltepisode skulle møte konkurransen fra blant annet "Paradise Hotel" på TV3. Og strategien ser ut til å lykkes. Over 254 000 seere fulgte den siste av gårsdagens to episoder, hvor Linn Holth og Elin Synnøve Bråthen ble sendt hjem. I løpet av de to episodene ble hele seks deltagere sendt hjem, mens de to 30-åringene May Flisram og Therese Bull Engelstad kom inn i serien. Fjorårets "Ungkaren"-finale hadde 423 000 seere. - I fjor så vi at flere og flere fulgte med etter hvert som serien nærmet seg slutten. Det blir stadig mer følelser og færre jenter å forholde seg til, både for Jørgen og seerne. Derfor tror vi dette vil skje også i år, sier informasjonskonsulent Ingerid Medhus i TVNorge til Seher.no. Hun avviser imidlertid at det vil bli flere dobbeltepisoder før finalen. Torsdagens "Paradise Hotel"-episode - hvor Nanna Dahlen (22) ble sendt gråtende hjem etter parseremonien - samlet 208 000 seere, men TV3 hevder de ikke depper over å ha blitt slått av "Ungkaren". - Vi sender fire dager i uka og er forbereredt på at seertallene kan gå opp og ned. Men vi har et snitt på rundt 240 000 seere så langt, og det er vi veldig godt fornøyd med, sier Øyvind Skovli i TV3 til Seher.no. Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767. LES OGSÅ: Hvorfor ble ikke dette vist på TV?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer