FORTSATT SINGLE: Ni "Ungkaren-deltagere står fortsatt uten kjæreste. Dermed er det bare for ladets mannfolk å hive seg rundt... Foto: TVNorge
FORTSATT SINGLE: Ni "Ungkaren-deltagere står fortsatt uten kjæreste. Dermed er det bare for ladets mannfolk å hive seg rundt... Foto: TVNorgeVis mer

Ungkaren-jente: - Jeg er singel og sexløs!

Drømmer du om en av "Ungkaren"-jentenes fulle oppmerksomhet? Da er det bare å kaste seg rundt.

SEHER.NO: Under "Ungkaren 20 vs. 40"-finalen på TVNorge i mai var det til slutt Natalia Davadi (24) som stakk av med Jessheim-kjekkasen Stig Kjos' (32) hjerte.

Og til tross for en noe turbulent start på forholdet - med blant annet rykter om utroskap både den ene og den andre veien - holder det hete paret fortsatt sammen.

Det samme kan derimot ikke sies om de fleste av de andre jentene som var med i det populære programmet.  

Hvis du kunne velge, hvilken av de single "Ungkaren"-jentene ville du helst gått ut med? Si din mening under bildene til høyre!

Totalt var 15 jenter med i det populære sjekkeprogrammet. Ni av dem er fortsatt single. Men akkurat det overrasker ikke "Ungkaren" selv, Stig Kjos.

- Egentlig ikke. Eller... Litt overraskende er det jo. Men det er ikke så lett å finne kjæreste fort, mange var tross alt single ganske lenge før de bestemte seg for å delta i "Ungkaren" også. De venter nok på drømmemannen kan jeg tenke meg, gliser han til Seher.no.

I tillegg til vinneren Natalia Davadi er Anita Topnesvåg, Emma Andrea Raanæs, Beatle Tislavoll Haga, Hilde Rietig og Eli Hartvigsen de eneste som for tiden har en hånd å holde i. De ni resterende må bruke tiden til hjelp før de finner drømmemannen.

- Noen av dem er mer utadvendte enn andre, og jeg vil anta at de har lettere for å finne seg en mann. Men nå er det jo ikke så lenge siden vi var i Afrika, de vil garantert finne lykken hele gjengen om ikke så lenge, mener Stig Kjos, som ikke kvier seg for å komme med et råtips om hvem av de ni som først finner seg en mann å holde i hånda...

- Anita Flakk får kjæreste først, sier han.

Her kan du lese mer om kjærlighetslivet til de 15 "Ungkaren"-jentene:

Anette Kvamme (28), singel 
Anette røk ut av programmet 21. april, etter en episode med en intens triatlon-konkurranse mellom 20- og 40-åringene. Men Kvamme ga tidlig uttrykk for at det var greit å bli sendt hjem.

- Stig er ikke min type, vi har nok ganske så forskjellige verdier i livet. Men han er en hyggelig kar da. Alle jentene hadde store forventninger før vi skulle møte ham for første gang. Vi så for oss en høy, mørk og muskuløs mann - men jeg kan vel ikke si at han var den vi håpet på, sa hun humrende til Seher.no den gang.

Kvamme syntes likevel det var morsomt å få være med i programmet.

- Det var en kjempeflott opplevelse å få være med. Men det var ikke trist å bli sent hjem, jeg ble liksom aldri kjent med Stig uansett. Jeg snakket nesten ikke med ham, sa hun.

Cirka to måneder etter at programmets siste episode ble sendt på tv forteller Anette om en stille og rolig tid, der forskjellen er liten fra før hun ble med i "Ungkaren" og etterpå.

- I starten var det litt "visking og tisking", men det var egentlig ingen som spurte om så mye - sett bort fra de på jobben da. Og ja, jeg er fortsatt singel.

Til tross for at hun i øyeblikket ikke har en mann å sverge til, var det ikke så lenge siden at hun hadde nettopp det. For omlag uke siden bestemte imidlertid 28-åringen og hennes "flørt" at de skulle legge forholdet på is.

- Jeg har hatt en date, men det gikk dessverre skeis. Geografisk sett var det alt for store avstander mellom oss. Vi traff hverandre da "Ungkaren" var ferdig, men jeg vil vel ikke si at vi noen gang var kjærester, forteller hun.

Marianne Rasmussen (26), singel 
Marianne Rasmussen måtte vinke adjø til de andre deltakerne allerede i episode nummer to - 14. april. Men bergensjenta tok ikke vrakingen spesielt tungt.

- Stig var en hyggelig kar han, altså. Men han var ikke min type, kjemien var nok ikke helt slik den burde være. I tillegg var han mannen litt for glatt for min del. Han er ikke én jeg ville snudd meg etter på gata, for å si det sånn, sa hun etter å ha blitt slått ut av TVNorge-programmet.

Tiden etter "Ungkaren" har vært "helt normal", skal vi tro 26 år gamle Marianne.

- Folk kjenner deg jo igjen ute på byen og sånn, og jeg får vel kanskje litt mer oppmerksomhet enn jeg var vant til før jeg var på TV. Men det er ikke voldsomt stor forskjell, sier Rasmussen, som fortsatt er "fri og frank", til Seher.no.

Nå har hun lyst på mer reality - men i en litt annen setting.

- Noe ala "71 grader nord" kunne vært interessant, men jeg har ikke søkt på noe. Hvis jeg skal være med i reality-sirkuset én gang til må det i hvert fall være i et program som har en hensikt og et mål som skaper utfordringer, sier hun.

Bianca Schmidt (42), singel
- Jeg ga ingen oppmerksomhet til Stig på slutten, så jeg har full forståelse for at han sendte meg hjem. Når man ikke får noen signaler tilbake, er det klart at det blir helt dødt, sa Bianca Schmidt til Seher.no etter å ha forsvunnet ut av "Ungkarens" liv i episoden som ble sendt 14. mai.

Mange av de andre utstemte jentene hadde ikke spesielt mange godord å si om Stig Kjos etter å ha røket ut. Men Bianca gikk så til de grader mot strømmen.  

- Stig er et fantastisk menneske. Han er helt topp, og jeg har utrolig mye respekt for ham. Stig er en kjempefin fyr, men konseptet ble rett og slett for vanskelig å være med på, sa hun.

- Hvordan har livet ditt fortonet seg etter at du forsvant fra TV-skjermen?

- Det har vært som forventet, egentlig. Før jeg ble med visste jeg at jeg ville bli "fort kjent, fort glemt". Det var ganske mye "trøkk" fra fremmede etter hvert, men akkurat det har normalisert seg med tiden. Men folk ser litt rart på meg av og til, forteller Bianca til Seher.no.

42-åringen har, i likhet med mange av de andre deltagerne, ennå ikke rukket å finne den store kjærligheten.

- Jeg er fortsatt singel, ja! Men jeg må si at de tilbudene som har kommet er noe annet enn hva jeg er vant til. Jeg er en person som er lett å komme i kontakt med, men denne gangen har mye av det vært nokså overfladisk. Og så har jeg fått en del slibrige meldinger, sier Bianca Schmidt.

Anita Flakk (43), singel
Anita gikk helt til finalen i det populære TVNorge-programmet, men måtte til slutt se seg slått av vakre Natalia Davadi (24).

I den siste episoden tok Stig med seg de gjenværende damene til et flott sommerhus på stranden i Pringle Bay. De to damene fikk hver sin alene-date med Stig - først tok han med seg Anita på safari, før han tok med seg Natalia på fallskjermhopping. Og den 31 år gamle kjekkasen innrømmet raskt at det var en vanskelig beslutning han hadde tatt.

- Ja, det var det til en viss grad. Men samtidig var det enkelt, for valget var på en måte allerede tatt, men det er aldri lett å si til den som må reise at, sorry...

Anita Flakk selv lader for tiden batteriene på Mallorca sammen med venninner. Der har hun vært i over to uker. Anita fremholder at hun bare har positive opplevelser etter å ha vært med i "Ungkaren".

- Alt har vært bra! Men jeg er jo litt heldig også da, som har blitt fremstilt såpass hyggelig på TV-skjermen.

Heller ikke Anita har funnet seg en mann etter TV-opptredenen.

- Jeg synes ikke pågangen har vært noe særlig større heller jeg da. Jeg merker jo at jeg får større oppmerksomhet, men de som bare har sett meg på TV frister ikke meg. Og så har jeg fått en del brev - selv om jeg har hemmelig adresse - og masse henvendelser på Facebook. Du kan selv tenke deg alle de herlige bildene jeg har mottatt, gliser hun.

Beate Tislavoll Haga (25), har "hemmelig" kjæreste
Beate ble av mange regnet som den aller største favoritten til å stikke av med Stig Kjos' hjerte. Men slik gikk det altså ikke, og 25-åringen måtte gi seg på skjermen en uke tidligere enn hun hadde ønsket.

- Med en gang føltes det veldig kjipt å måtte dra hjem, for målet var jo å vinne Stigs hjerte. Jeg mente vi hadde en veldig god kjemi. Men det viste seg at han hadde bedre kjemi med de andre, sa hun etter den tunge vrakingen. 

Samtidig sammenlignet hun følelsene hun fikk overfor Stig som en leirskole-forelskelse.

- Det gikk fort over. Men Stig er en fantastisk mann! Han har kvalitetene jeg leter etter i en mann. Han er morsom, og han er flink til å prate for seg.

19. juni avslørte derimot Seher.no at Beate har funnet lykken med det hun omtaler som en "tidligere bekjent". Men den vakre "Ungkaren"-favoritten er svært hemmelighetsfull, og vil ikke røpe navnet på sin nye, store kjærlighet.

- Foreløpig har vi ikke lyst til å gå offentlig ut med det, vi får vente til alt styret rundt "Ungkaren 20 vs. 40" har dempet seg. Men jeg er kjempeforelsket. Og ikke minst lykkelig, virkelig lykkelig, sier hun.

Forrige uke avslørte hun også at hun har mottatt opp mot 250 "frierbrev" i tiden etter sin TV-opptreden.

- Noen er korte, men andre er veldig kreative og lange Og det er jo litt morsomt da - når folk kommer bort til meg på byen og sier at "oj, nå ble jeg sannelig litt pinlig berørt, jeg har jo sendt deg mail flere ganger", gliser 25-åringen, som understreker at hun aldri svarer på henvendelsene hun får.

Jofrid Gjesme (37), singel 
Etter blant annet å ha stått på vannski, dykket og lært seg afrikansk dans, måtte Jofrid forlate programmet samtidig med Beate Tislavoll Haga, 19. mai. 37-åringen brukte umiddelbart ordet "surrealistisk" for å forklare det hun hadde opplevd.

- Det var et slags eventyr. Det var alt annet enn det jeg er vant med til daglig. Det er jo ikke hver dag en løper etter en gutt sammen med 14 andre jenter! sa hun til Seher.no.

Jofrid la ikke skjul på at det var var vemodig å bli sendt ut. Samtidig var hun vel forberedt.

- Det var ingen overraskelse, akkurat. Men det var litt trist å forlate hele prosjektet - Stig, settingen, og de andre jentene som var igjen, fortalte hun.

Ifølge henne selv, kom hun raskt hjem til det "normale" liv - og fortsatt står hun uten kjæreste.

- Jeg er fortsatt singel, ja - utrolig kjipt! Nei da, det går greit det altså. Men jeg har masse friere, og mange vil ha kontakt meg meg. Jeg har vært på mange, mange dater, gliser hun til Seher.no.
Anita Topnesvåg (41), i et forhold med Kartan Aasbø
5. mai var det slutt for Anita Topnesvåg i "Ungkaren 20 vs. 40". Etter en episode med romantiske dater på et ørnereservat og en gepardfarm, samt rideturer i vindistriktene - var det Anita som måtte ta den tunge veien hjem. Etterpå innrømmet 41-åringen det var spesielt å være en del av "Ungkaren"-settingen.

- Det oppsto raskt mye begjær og følelser som forsvant like fort igjen. Jeg fikk jo lyst på ham som person og det er klart at ting blomstret, det gjorde det nok for de fleste, sa hun til Seher.no etter vrakingen.

Men det tok ikke langt tid før Anita igjen fant kjærligheten. I slutten av mai ble det kjent at hun på nytt har funnet lykken med sin eks-kjæreste Kjartan Aasbø. Og som Seher.no avslørte 19. juli har paret bestemt seg for å flytte sammen i en 117 kvadratmeters stor leilighet i Colosseum Park fra og med september måned.

Anita har i flere år bodd i området. Og ifølge henne selv, trives hun så godt at det aldri var tvil om hvor hun skulle bosette seg sammen med sin kjære Kjartan.

- Det er jo det flotteste stedet i byen! I tillegg er det kjempepraktisk i forhold til jobben min på Majorstua, barna og ikke minst treningen, forteller Anita, som karakteriserer kjæresten sin på denne måten:

- Han er ung, sexy og deilig for meg.

Kine Victoria Hagen (21), singelDen tidligere glamourmodellen røk ut i den samme episoden som Anita Topnesvåg. Men i motsetning til sin konkurrent, ga Kine Victoria tydelig uttrykk for at hun var sjeleglad for vrakingen.

- Jeg var faktisk drittlei av og bli sperret inne hele tiden, og jeg fikk nok, sa hun etter utstemmingen.

Ifølge henne selv hadde hun ikke følelser for Stig. Derfor så hun heller ikke poenget med å være med videre.

- Jeg gikk til Stig på den siste daten og sa at jeg gjerne ville dra hjem, så det kom ikke som noen stor overraskelse at jeg ble valgt ut til å dra, fortalte 21-åringen.

Per dags dato har Kine Victoria fortsatt ingen kjæreste. Men i midten av juli innrømmet hun overfor Seher.no at hun for tiden dater en mystisk, norsk kjendis.

- Ja, vi driver og dater litt. Men foreløpig er det ikke noe alvorlig, akkurat nå er det bare veldig koselig, sa hun - uten å ville røpe navnet på sin nye flørt.

Kine Victoria er også glad i musikk, og har bestemt seg for å gi ut en lage en demoplate. Fortsatt er det uklart når plata vil være ferdig.

Anette Tonna (25), singel 
Etter kokkekamp, basseng-gym og underholdning av små barn, måtte Anette Tonna si takk for seg i "Ungkaren" 28. april. Og 25-åringen var en slagen kvinne etter exiten.

- Jeg likte Stig godt. Han var morsom og kul, men vi fant aldri kjemien. Det var helt greit å bli sendt hjem, og jeg har fått mange gode venninner i løpet av oppholdet, fortalte hun til Seher.no.

Men det tok ikke lang tid før Anette på ny var på leting etter en mann for livet. Bare drøye én måned senere ble det kjent at hun hadde opprettet sin egen profil på Finnenvenn.seher.no.

- Jeg vet akkurat hvilken mann jeg vil ha. Jeg faller lett for typiske "bad boys". Hvis han er for snill synes jeg det blir kjedelig. Det spiller ingen rolle om han er mørk eller lys, men han må være veltrent, rampete, eventyrlysten og sexy, sa den flotte 25-åringen til Se og Hør.

Anette Tonnas Finnenvenn-profil finner du her.

Finnenvenn-annonsen til tross: Fortsatt venter Anette på at drømmemannen skal komme snikende.

- Jeg har ikke så veldig lyst til å si så mye om den profilen jeg lagde. Men ja, jeg er fortsatt singel, forteller en småstresset Anette Tonna til Seher.no - på telefon fra Ibiza.

Emma Andrea Raanæs (22), samboer med Christoffer Bergren
Det ble en tårevåt affære da Stig Kjos sendte Emma hjem fra Afrika, der innspillingen foregikk.

- Det var det tyngste jeg har gjort hittil. Det var rett og slett dritkjipt, sa Stig med tårer i øynene.

Selv var derimot 22-åringen i bedre humør etter "utstemmingen".

- Jeg har ikke visst hvor jeg har stått hen da. Han tok på en måte et valg for meg, så det var egentlig veldig deilig, sa Emma.

Dermed la den vakre "Ungkaren"-deltageren Stig Kjos på is. Nå har Emma og hennes nye flamme, Christoffer Bergren, kjøpt leilighet i Lillestrøm. 20. juni tok paret nemlig over en 56 kvadratmeters stor leilighet. Og ifølge Emma selv, smiler lykken til dem som aldri før.

- Forholdet vårt fungerer veldig, veldig bra. Det er helt supert. Christoffer er drømmemannen, og den jeg vil dele resten av mitt liv med, sier hun til Seher.no.

Ny leilighet - og en kjærlighet som blomstrer. Det er ikke rart at 22-åringen smiler. Nå avslører hun også at de to har flere planer om ikke så alt for lenge.

- Grunnen til at vi kjøpte leilighet i Lillestrøm er at jeg jobber i Aurskog-Høland, som ikke ligger mer enn en halvtime unna. I tillegg er hestene mine i nærheten. Og så kan det jo hende at vi kjøper et småbruk etter hvert, forteller Emma Andrea Raanæs.

Hilde Rietieg (38), kjæreste med Fritjof Haavik
Det ble en tidlig avvskjed for Hilde  Rietig i årets "Ungkaren". 21. april var det slutt, noe som resulterte i at 38-åringen sa akkurat hva hun mente da hun fikk beskjeden.

- Jeg synes det var ulogisk at han velger eldre kvinner med barn, fremfor å bli bedre kjent med meg. Men i ettertid har jeg nok skjønt mer hva han tenkte på. Men jeg mente det var ulogisk, så jeg sa akkurat hva jeg mente til han, fortalte hun.

Men det tok ikke langt tid før Hilde fant tilbake til eks-kjæresten, Fritjof Haavik. De to fant på ny lykken rett etter at hun ble sendt hjem fra Sør-Afrika. Og kjærligheten blomstrer fortsatt for det lykkelige paret.

- Alt er veldig bra mellom oss, bortsett fra at han bor i Aalesund og jeg i Oslo. Men vi kommer oss nok gjennom det også, sier hun til Seher.no - fra solfylte Italia.

Unn Karlstad (42), singel 
Kameraskrekk ble Unn Karlstads bane i det populære TVNorge-programmet. Og selv hevdet hun at hun ikke klarte å slippe seg helt løs, og at det var mye av årsaken til at det var hun som måtte forlate de andre under episoden som ble sendt 28. april.

- Det kunne kanskje blitt noe annet hvis jeg hadde møtt Stig utenfor TV-settingen, men han er også for ung for meg. Når det var gruppedater, ble jeg veldig bevisst på hva jeg skulle si. Og når jeg ser en del av den kritikken som har kommet rundt programmet, er jeg glad for at jeg gjorde det, sa hun til Seher.no den gang.

Fortsatt er den spreke 42-åringen singel som bare det.

- Jeg har ikke funnet meg noen "kæll", nei. Jeg har selvfølgelig lyst på kjæreste, men må si det er litt deilig å være alene også. Jeg har vært på en del dater, men har foreløpig ikke funnet lykken. De fleste mannfolkene som er ok, er desverre som oftest opptatt, mener hun.

Unn Karlstad er for øvrig kvinnen som eier de flotte beina på reklameplakaten for "Ungkaren 20 vs. 40".

Aina Brynhildsen (42), singel 
Stig Kjos valgte som kjent Natalia Davadi under finalen. Men i ettertid har utroryktene florert rundt kjendisparet. Aina Brynhildsen synes hele situasjonen er trist.

- Fokuset ligger jo mest på stakkars Stig. Han har fått gjennomgå mye, sier hun til Seher.no.

Aina mener den profilerte Jessheim-gutten burde holdt seg mer i skjul for å hindre rykteflommen.

- Han burde nok tatt sine forhåndsregler, ja. Men nå er det jo sånn at alle står som gribber rundt ham. Jeg må si jeg er glad for at jeg ikke er med på alt det bråket der.

I likhet med mange av de andre deltagerne, er også Aina forsatt uten kjæreste.

- Jeg er singel og sexløs! gliser 42-åringen, som ikke forhaster seg med å finne den rette.

- Det skal være seriøst dersom jeg skal begi meg inn på noe. Og det må være en ordentlig kar. Jeg er over 40 jeg vet du, og vet hva jeg ikke vil ha, sier hun.

Eli Hartvigsen (41)
Eli Hartvigsen brukte ikke spesielt mye energi etter å ha blitt sendt hjem allerede i den andre episoden. 41 år gamle Eli så heller tilbake på en fantastisk ferie i Cape Town som det absolutte høydepunktet.

- Hele konseptet var en gigantisk bonus for min del - med massevis av herlige mennesker. Og mens de som fortsatt var med i programmet måtte "holdes innesperret" i et hus, nøt vi livet på luksushotellet i Cape Town. Det var helt fantastisk, sa hun etter å ha blitt stemt ut.

Eli var heller ikke spesielt imponert over hva årets "Ungkar" Stig Kjos kunne by på.

- Tilsynelatende tenkte jeg at han var en søt mann, men med lite erfaring. Selv vet jeg hva jeg tenner på, og kunne med det ønske at konseptet var litt annerledes bygd opp for oss litt eldre - for eksempel med en mann som i hvert fall nærmer seg 40.

Noen uker senere ble det også kjent at 41-åringen hadde kjæreste da hun meldte seg på sjekkeprogrammet.

- Herregud, jeg har jo kjæreste og ble bare med for å få en deilig tur og fordi jeg lot meg overtale. De sa de trengte "friskt blod" og jeg stilte opp, avslørte hun overfor Side 2.

Natalia Davadi (24), er fortsatt sammen med Stig Kjos
- Det skal bli deilig å kunne gå ut sammen. Vi har jo ikke et normalt forhold nå, for å si det sånn, så det skal bli utrolig deilig å gjøre normale ting sammen, sa Stig Kjos til Seher.no da det endelig var klart at Natalia Davadi var jenta som gikk til topps blant de 15 jentene.

Men det var tydelig at 32 år gamle Stig hadde blitt glad i flere jenter under innspillingen i Afrika. Ifølge ham selv, var det derimot fra nå av bare Natalia som gjaldt.

- Hun ble en helt annen person etter hvert. Hun åpnet seg og viste meg hvem hun egentlig var. Hun følte seg nok ikke helt vel i starten da det var så mange jenter. Men etter hvert som det ble færre, slapp hun seg mer løs.

I ettertid har paret overfor Seher.no forklart at tiden etter "Ungkaren" har vært en stor påkjenning for forholdet. Rykter om utroskap og brudd har forfulgt dem fra dag én, men Natalia og Stig har hele tiden fastholdt at de fortsatt er kjærester - og ikke minst utrolig glade i hverandre.

- Hun er en utrolig god og snill jente. Hun har skjøvet ting til side på en fantastisk måte, og jeg må si at jeg er stolt av henne. Mange av ryktene har vært direkte oppspinn, og jeg tror forholdet vårt har kommet styrket ut av denne tiden, har Jessheim-kjekkasen tidligere uttalt til Seher.no.

Men det er ikke bare rundt Stig at utro-ryktene har florert. I midten av juli røpet Natalia at hun selv har blitt koblet til en fotballstjerne etter en kveld på byen i Oslo.

- Stig fikk en mail der det sto at jeg hadde vært utro med en kjent fotballspiller, fortalte 24-åringen til Seher.no.

Det ser ut til at det profilerte paret bare må leve med slike rykter... 

LES OGSÅ: Stig Kjos: - Jeg har ikke vært utro